Τελευταία Νέα
Αυτοκίνητο

Ευρώπη: 1 στα 10 ηλεκτρικά που πωλούνται έχει κινεζικά σήματα

tags :
Ευρώπη: 1 στα 10 ηλεκτρικά που πωλούνται έχει κινεζικά σήματα
Η SAIC Motor ηγήθηκε της αύξησης στις ταξινομήσεις ηλεκτρικών αυτοκινήτων, αποστέλλοντας μαζικά το πλήρως ηλεκτρικό MG4 hatchback στους αντιπροσώπους, σύμφωνα με τους αναλυτές της εταιρείας ερευνών αγοράς Dataforce.
Τα κινεζικά εμπορικά σήματα κατέλαβαν το 11% της ευρωπαϊκής αγοράς ηλεκτρικών αυτοκινήτων τον Ιούνιο, σημειώνοντας ρεκόρ ταξινομήσεων καθώς οι κατασκευαστές έσπευσαν να προλάβουν τους αυστηρούς δασμούς της Ευρωπαϊκής Ένωσης που τέθηκαν σε ισχύ στις αρχές αυτού του μήνα.
Η SAIC Motor ηγήθηκε της προσπάθειας, αποστέλλοντας το MG4 hatchback στους αντιπροσώπους σε μεγάλες ποσότητες, σύμφωνα με αναλυτές της εταιρείας ερευνών αγοράς Dataforce, η οποία συνέταξε τα στοιχεία.
Τα αυτοκίνητα που είχαν εγγραφεί πριν από τις 5 Ιουλίου μπορούσαν να πωληθούν στους πελάτες χωρίς τους επιπλέον δασμούς στα εισαγόμενα ηλεκτρικά αυτοκίνητα.
Τα κινεζικά εμπορικά σήματα κατέγραψαν πάνω από 23.000 ηλεκτρικά αυτοκίνητα με μπαταρία σε όλη την περιοχή κατά τη διάρκεια του μήνα, το μεγαλύτερο νούμερο που έχει καταγραφεί ποτέ, σύμφωνα με τα στοιχεία της Dataforce (διαβάστε περισσότερα)

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης