Τελευταία Νέα
Διεθνή

«Παίζει» με τη Wall Street ο Trump: Ο Hassett θα ήταν εξαιρετική επιλογή για τη Fed

«Παίζει» με τη Wall Street ο Trump: Ο Hassett θα ήταν εξαιρετική επιλογή για τη Fed
Αρχικά, ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι ο Kevin Warsh θα είναι ο επόμενος πρόεδρος της Fed 

Στο γνώριμο παιχνίδι δηλώσεων, που κρατούν σε εγρήγορση τη Wall Street αλλά και τις υπόλοιπες αγορές, επανέρχεται ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump, αφήνοντας ανοιχτά περισσότερα ερωτήματα απ’ όσα κλείνουν.
Έτσι, λίγα λεπτά αφού είχε ανακοινώσει ότι ο Kevin Warsh θα είναι ο διάδοχος του Jerome Powell στο τιμόνι της Fed, ο Trump σχολίασε με ανάρτηση του στο Truth Social, ότι ο Kevin Hassett, θα ήταν «εξαιρετική» επιλογή για τη θέση του προέδρου της κεντρικής τράπεζας. 
«Υπήρχε μεγάλη εικασία ότι ο σεβαστός Kevin Hassett επρόκειτο να διοριστεί πρόεδρος της Fed, και θα ήταν ένας εξαιρετικός πρόεδρος, αλλά, ειλικρινά, κάνει τόσο εξαιρετική δουλειά συνεργαζόμενος μαζί μου και την ομάδα μου στον Λευκό Οίκο, που απλά δεν ήθελα να τον αφήσω να φύγει. Ο Kevin είναι απερίγραπτα καλός, οπότε, όπως λέει και η έκφραση, "αν δεν μπορείς να τα πας καλύτερα, μην προσπαθείς να το διορθώσεις!". Σε ευχαριστώ Kevin που έκανες τόσο καλή δουλειά!» επισημαίνει ο Trump στην ανάλυση του.
δτ.JPG

Επιπλέον, ο πρόεδρος των ΗΠΑ αποκάλυψε ότι ο διοικητής της Fed Christopher Waller, το στέλεχος της BlackRock Rick Rieder και αρκετοί άλλοι πέρασαν επίσης από συνέντευξη. «Όλοι τους θα ήταν εξαιρετικοί και έχουν ένα σπουδαίο και απεριόριστο μέλλον με τον “TRUMP”», έγραψε.

δτ1.JPG
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης