Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Προς άρση του αδιεξόδου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών – Θετική η συνάντηση του υπ.Παιδείας με τους διοικητικούς υπαλλήλους

tags :
Προς άρση του αδιεξόδου στο Πανεπιστήμιο Αθηνών – Θετική η συνάντηση του υπ.Παιδείας με τους διοικητικούς υπαλλήλους
Ακολουθεί συνάντηση στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο


Θετικό ήταν το αποτέλεσμα της συνάντησης που είχε με τους διοικητικούς υπαλλήλους του Πανεπιστημίου Αθηνών ο υπ.Παιδείας, Κ.Αρβανιτόπουλος, γεγονός που ενισχύει τις ελπίδες ότι θα αρθεί το αδιέξοδο που επικρατεί στο Ίδρυμα.
Η μικτή επιτροπή πανεπιστημιακών και διοικητικών που συναντήθηκε με τον υπουργό Παιδείας, έλαβε τη δέσμευση ότι δεν απολυθεί κανένας υπάλληλος.
«Ζήτησα από τον υπουργό να μην χάσει κανένας τη δουλειά του κι έλαβα τη σχετική δέσμευση» δήλωσε ο πρύτανης του ΕΚΠΑ Θεοδόσης Πελεγρίνης, ο οποίος υποστήριξε ότι το αρχαιότερο πανεπιστήμιο της Ελλάδας διέρχεται τη μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία του και επανέλαβε ότι βούληση της Συγκλήτου είναι να λειτουργήσει άμεσα
Εκ μέρους των διοικητικών υπαλλήλων, η πρόεδρος του συλλόγου Νάνσυ Μιχοπούλου, αναφέρθηκε στο θετικό κλίμα της συνάντησης, ενώ ως προς το περιεχόμενο της συζήτησης σημείωσε ότι εξειδικεύτηκε η πρόταση των πέντε σημείων που κατέθεσε προχθές ο υπουργός στον πρύτανη του ΕΚΠΑ.
Όπως τονίστηκε, οι υπάλληλοι που δεν απογράφηκαν και θα τεθούν σε διαθεσιμότητα, σύμφωνα με την πρόταση του υπουργού, θα έχουν ένα αρνητικό πρόσημο στη μοριοδότησή τους έναντι εκείνων που απογράφηκαν.
Αύριο οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου Αθηνών θα συνεδριάσουν για να αποφασίσουν το μέλλον και την τύχη των κινητοποιήσεων τους
Σημειώνεται πως στις 15:00 σήμερα ο κ.Αρβανιτόπουλος θα συναντηθεί με τους εκπροσώπους των διοικητικών υπαλλήλων του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης