Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η Βίκυ Σταμάτη

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η Βίκυ Σταμάτη
Στο Θριάσειο νοσηλεύεται μετά από λήψη μεγάλου αριθμού χαπιών
Νέα απόπειρα αυτοκτονίας έκανε η Βίκυ Σταμάτη στις φυλακές Κορυδαλλού, λαμβάνοντας μεγάλο αριθμό τοξικών υπνωτικών χαπιών.
Σύμφωνα με τον δικηγόρο της κ. Σταμάτη, Αλέξη Κούγια, μόλις της ανακοινώθηκε ότι μεταφέρεται από τις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού στις γυναικείες φυλακές Θηβών, έλαβε μεγάλο αριθμό υπνωτικών χαπιών. Αμέσως μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο κρατουμένων Κορυδαλλού και από εκεί στο Θριάσειο νοσοκομείο, όπου εισήχθη για νοσηλεία μετά την παροχή κατεπειγουσών ιατρικών υπηρεσιών.
Στην ανακοίνωση του ο κ. Κούγιας τονίζει ότι αποτελεί σοβαρό ερώτημα τίνος ήταν απόφαση μια κρατουμένη που νοσηλευόταν τους τελευταίους έξι μήνες, όπου υπεβλήθη σε σειρά χειρουργικών επεμβάσεων αφαίρεσης όγκων από το στήθος, και μετά στο δημόσιο ψυχιατρείο με αυτοκτονικό σύνδρομο, να μεταφερθεί στις γυναικείες φυλακές Θηβών που δεν είναι κοντά σε κάποιο ειδικό νοσοκομείο απ' αυτά που νοσηλεύτηκε και, το κυριότερο απ' όλα, οι συνθήκες κρατήσεως σε καμιά περίπτωση δεν βοηθούν αυτή τη γυναίκα.
Μάλιστα ο δικηγόρος της κ. Σταμάτη δήλωσε ότι «ως υπερασπιστές της εκφράζουμε την αγανάκτησή μας, γιατί μετά την άδικη μη αναστολή εκτέλεσης της επιβληθείσας ποινής, η οποία ήταν ίδια με άλλους κατηγορουμένους που είχαν σοβαρότερη ανάμιξη στην ίδια υπόθεση, των οποίων η εκτέλεση ποινής ανεστάλη, να ταλαιπωρείται από τέτοιες απάνθρωπες αποφάσεις».
«Η κ. Τσοχατζοπούλου δεν καταδικάστηκε με την ποινή του θανάτου αλλά με ποινή πρόσκαιρης κάθειρξης για οικονομικό έγκλημα που κατηγορείται ότι διέπραξε ο σύζυγός της» καταλήγει η ανακοίνωση του γνωστού ποινικολόγου.

bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης