Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σαφής στήριξη στην Ευτέρπη Κουτζαμάνη από την Ένωση Εισαγγελέων

Σαφής στήριξη στην Ευτέρπη Κουτζαμάνη από την Ένωση Εισαγγελέων
"Οι δηλώσεις ή οι υπαινιγμοί για την ανεξαρτησία των δικαστών δεν εξυπηρετούν την καλή λειτουργία του Πολιτεύματος" αναφέρουν
Την απόλυτη στήριξη του στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, κ. Ευτέρπη Κουτζαμάνη εκφράζει με ανακοίνωση της η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, με αφορμή τα όσα αναφέρονται για το πρόσωπο της στη μαγνητοσκοπημένη συνομιλία του τέως γραμματέα της Κυβέρνησης με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη.
Ειδικότερα το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης τονίζει ότι οι δηλώσεις ή οι υπαινιγμοί για την ανεξαρτησία των δικαστών που διατυπώθηκαν δεν εξυπηρετούν την ορθή απονομή του Δικαίου και την καλή λειτουργία του Πολιτεύματος.
Παράλληλα επισημαίνουν ότι η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου προήχθη στο βαθμό που κατέχει ως η αρχαιότερη και διαθέτουσα κάθε απαιτούμενο προσόν εισαγγελέας, μετά από μακρά θητεία στον Εισαγγελικό Κλάδο, κατά την οποία επέδειξε υψηλότατο φρόνημα δικαστικού λειτουργού, πολιτευόμενη με αποκλειστικό γνώμονα το νόμο και τη συνείδησή της. Τη σύμφωνα με το Σύνταγμα προαγωγή της ουδεμία νύξη δύναται να συνοδεύσει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης