Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παπαμίκος (ΝΔ): Οι καταλήψεις των πανεπιστημίων δεν είναι δικαίωμα κανενός

Παπαμίκος (ΝΔ): Οι καταλήψεις των πανεπιστημίων δεν είναι δικαίωμα κανενός
Ή θα εφαρμοστεί ο νόμος ή θα συνεχίσουμε να εθελοτυφλούμε, ανέφερε ο Ανδρέας Παπαμίκος
«Πανεπιστημιακή αστυνομία υπάρχει σε όλα τα ιδρύματα της Ευρώπης και της Αμερικής», ανέφερε ο γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος, επαναφέροντας στο προσκήνιο το ζήτημα για πανεπιστημιακή αστυνόμευση.
«Είναι ό,τι πιο απλό και καταλληλότερο για την Ελλάδα σήμερα», ανέφερε ο κ. Παπαμίκος στην τηλεόραση της ΝΕΡΙΤ, συμπληρώνοντας πως «ιδιωτικές εταιρείες σεκιούριτι σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία εποπτεύουν τον χώρο, ώστε αν κάποιος παρανομεί, αν κάποιος προχωρεί σε παράνομες ενέργειες, αυτός να αντιμετωπίζει και τον νόμο».
Ως προς τις καταλήψεις, τόνιζε ότι βρίσκεται στον αντίποδα αυτών των ενεργειών, καθώς θεωρεί ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να κλείνει τα πανεπιστήμια.
«Όσο δεν είμαστε αποφασισμένοι να πατάξουμε τέτοια φαινόμενα, δυστυχώς θα βλέπουμε συνεχώς τέτοιες εικόνες. Η κατάσταση είναι πολύ συγκεκριμένη. Ή θα εφαρμοστεί ο νόμος ή θα συνεχίσουμε να εθελοτυφλούμε», ανέφερε συγκεκριμένα.
«Για μένα δεν τίθεται κανένα θέμα καταλήψεων», υπογράμμισε το στέλεχος της ΝΔ, «είτε με ηλεκτρονική ψηφοφορία, είτε με γενική συνέλευση, είτε όπως και να θέλει κάποιος, θέμα καταλήψεων δεν το διαπραγματευόμαστε».
«Δεν έχει κανένας δικαίωμα να κλείνει πανεπιστήμια, σχολεία, να κλείνει δημόσια κτίρια. Οπότε εδώ πέρα ας βάλουμε μια τελεία. Αν είμαστε αποφασισμένοι. Μόνο έτσι θα προχωρήσουμε για να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά τα φαινόμενα», κατέληξε ο Ανδρέας Παπαμίκος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης