Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Μεταφέρονται στον Πειραιά οι περίπου 2.000 μετανάστες από τη Μυτιλήνη

Μεταφέρονται στον Πειραιά οι περίπου 2.000 μετανάστες από τη Μυτιλήνη
Αύριο, Κυριακή (14/6) , κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας θα βρεθεί στη Μυτιλήνη
Στον Πειραιά θα μεταφερθούν από τη Μυτιλήνη σήμερα το απόγευμα περίπου 2.000 μετανάστες και πρόσφυγες.
Ειδφικότερα, το απόγευμα, με έκτακτο δρομολόγιο του πλοίου Blue Star 1 και με το τακτικό δρομολόγιο της γραμμής Μυτιλήνη – Χίος - Πειραιάς μεταφέρονται από τη Μυτιλήνη, όπου από χθες το βράδυ και μέχρι σήμερα το πρωί εκκενώθηκαν οι χώροι γύρω από το λιμάνι.
Μάλιστα, οι μετανάστες μεταφέρθηκαν στους χώρους του δημοτικού καταυλισμού στον Καρά Τεπέ και κατόπιν, στο κέντρο πρώτης υποδοχής της Μόριας, απ’ όπου τους εκδόθηκαν τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Πάντως, επίσκεψη στους χώρους του δημοτικού καταυλισμού μεταναστών και προσφύγων στον καρά Τεπέ της Μυτιλήνης πραγματοποίησε ο βουλευτής Λέσβου και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, συνοδευόμενος από στελέχη της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίες.
Όπως είπε,  διαπίστωσε «την τραγική κατάσταση» στην πόλη της Μυτιλήνης και σε όλο σχεδόν το νησί από την ανεξέλεγκτη ροή μεταναστών.
«Στη Λέσβο δεν υπάρχουν δομές που να διαχειριστούν την κατάσταση, δεν υπάρχει καν ένα συντονιστικό όργανο, υπάρχουν προσπάθειες από την αυτοδιοίκηση και τους εθελοντές.
Δεν υπάρχει και αυτό είναι το χειρότερο καν προσπάθεια αποτροπής της εισβολής των μεταναστών την οποία υφιστάμεθα», σημείωσε.
Στο μεταξύ, αύριο, Κυριακή 14 Ιουνίου, στη Μυτιλήνη θα βρεθείκλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας αποτελούμενο από το Γιάννη Πλακιωτάκη, Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ και τους βουλευτές του κόμματος, Γιώργο Κουμουτσάκο και Κώστα Καραγκούνη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης