Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δεμένα για άλλες 48 ώρες τα πλοία στα λιμάνια – Συνάντηση Δρίτσα – ΠΝΟ

tags :
Δεμένα για άλλες 48 ώρες τα πλοία στα λιμάνια – Συνάντηση Δρίτσα – ΠΝΟ
Στις 10:00 το πρωί στο υπουργείο Ναυτιλίας
Συνάντηση με εκπροσώπους της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας θα έχει στις 10 το πρωί ο υπουργός Ναυτιλίας, Θ. Δρίτσας κατόπιν της απόφαση της ΠΝΟ να συνεχίσει τις απεργιακές κινητοποιήσεις της για άλλες 48 ώρες, αρχής γενομένης από σήμερα.
Σε επιστολή που έστειλε ο κ. Δρίτσας προς τον γγ της ΠΝΟ, Γ.Χαλά, χαρακτήριζε «ιδιαίτερα αρνητική» την εξέλιξη αυτή, δηλαδή την εξαγγελία συνέχισης της απεργίας.
«Μια νέα 48ωρη απεργία και μάλιστα χωρίς καμία εξαίρεση δυσκολεύει πάρα πολύ τα οξύτατα προβλήματα που έτσι και αλλιώς αντιμετωπίζουν όλα τα νησιά, αλλά και χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες.
Γνωρίζετε ότι η κυβέρνηση κατανοεί τη σοβαρότητα και την κρισιμότητα των αιτημάτων, αλλά σ’ αυτή τη συγκυρία πιστεύω ότι πρέπει να εκτιμηθεί ιδιαίτερα το γεγονός ότι η σημερινή κυβέρνηση επιδιώκει θετικούς σχεδιασμούς και θετικές λύσεις μέσα σε ένα άκρως ασφυκτικό και αρνητικό πλαίσιο.
Η ανάγκη συνεννόησης χωρίς υποστολή των διεκδικήσεων είναι περισσότερο αναγκαία από ποτέ άλλοτε. Υπάρχουν ανοικτά περιθώρια διαλόγου, που μπορούν να οδηγήσουν σε θετικές λύσεις» υπογραμμίζει ο υπουργός.
την απόφασή σας δίνοντας τον αναγκαίο χρόνο, για την ολοκλήρωση των προσπαθειών που σχετίζονται με τα αιτήματά σας», τονίζει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης