Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σάμος: Συνελήφθη ο προπονητής που καταγγέλθηκε από την Μπεκατώρου για βιασμό ανήλικης αθλήτριας

Σάμος: Συνελήφθη ο προπονητής που καταγγέλθηκε από την Μπεκατώρου για βιασμό ανήλικης αθλήτριας
Στη Σάμο συνελήφθη ο 38χρονος προπονητής που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης αθλήτριας
Σχετικά Άρθρα

Συνελήφθη, μετά από σχετικό ένταλμα της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, για βαριά κακουργήματα, ο προπονητής που καταγγέλθηκε για βιασμό ανήλικης αθλήτριας της ιστιοπλοΐας, όταν εκείνη ήταν 11 ετών .
Ο 38χρονος σήμερα προπονητής, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνηση κατ’ εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια, συνελήφθη από την ασφάλεια Σάμου, καθώς κατοικεί στο νησί.
Κατηγορείται ότι βίασε την 21χρόνη σήμερα αθλήτρια, όταν εκείνη ήταν ανήλικη και συγκεκριμένα, στην ηλικία των 11 ετών.
Σε βάρος του προπονητή, ο οποίος συνελήφθη την Κυριακή 24/1 και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία αμέσως μόλις φθάσει από την Σάμο, ασκήθηκε ποινική δίωξη για βαρύτατες κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες που αφορούν: βιασμό κατ' εξακολούθηση και αποπλάνηση ανηλίκου κατ' εξακολούθηση και κατάχρηση σε ασέλγεια.Υπενθυμίζεται ότι μετά τη δημοσιοποίηση του θέματος, ο προπονητής σε δημόσιες δηλώσεις του είχε ισχυριστεί ότι δεν τίθεται θέμα βιασμού καθώς «είχε σχέση» με την 11χρονη αθλήτρια , την οποία ήθελε να παντρευτεί καθώς δεν «υπήρχε άλλη γυναίκα» για αυτόν.

Η υπόθεση

Η υπόθεση καταγγέλθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, Νίκο Στεφανάτο, από την Ολυμπιονίκη Σοφία Μπεκατώρου που κατέθεσε, πρώτη μάρτυρας, στο πλαίσιο της έρευνας που ξεκίνησε με αφετηρία όσα η ίδια υποστήριξε για τον βιασμό της από παράγοντα της Ομοσπονδίας Ιστιοπλοΐας.
Σημειώνεται ότι η Σοφία Μπεκατώρου έδωσε τα στοιχεία της υπόθεσης στον κ. Στεφανάτο, μετά από συνεννόηση με την 21χρονη σήμερα αθλήτρια.
Προηγήθηκαν της έκδοσης εντάλματος σύλληψης, οι καταθέσεις της 21χρονης αθλήτριας και των γονιών της, που ελήφθησαν από τον κ. Στεφανάτο τα τελευταία 24ωρα κάτω από άκρα μυστικότητα για την προστασία του θύματος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης