Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Η αναποτελεσματική φύλαξη των δικαστηρίων θέτει σε κίνδυνο ζωές

Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων: Η αναποτελεσματική φύλαξη των δικαστηρίων θέτει σε κίνδυνο ζωές
Η εκπλήρωση της ευθύνης της Πολιτείας για φύλαξη των δικαστηρίων και ασφαλή άσκηση των καθηκόντων των δικαστικών λειτουργών αποτελεί ένδειξη ελάχιστου σεβασμού προς τη Δικαιοσύνη
Σχετικά Άρθρα

Με αφορμή τη χτεσινοβραδινή επίθεση στα δικαστήρια της Ευελπίδων, η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων (ΕΔΕ) με ανακοίνωση της τονίζει ότι «η απουσία αποτελεσματικής φύλαξης των δικαστηρίων δίνει ευκαιρίες για εγκληματικές ενέργειες και θέτει σε κίνδυνο την ασφάλεια Δικαστών και Εισαγγελέων και όλων των πολιτών».
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση υπογραμμίζει «για πολλοστή φορά υπογραμμίζουμε ότι η εκπλήρωση της ευθύνης της Πολιτείας για φύλαξη των δικαστηρίων και ασφαλή άσκηση των καθηκόντων των δικαστικών λειτουργών αποτελεί ένδειξη ελάχιστου σεβασμού προς τη Δικαιοσύνη». 
Να σημειωθεί ότι η χθεσινή (5/2) επίθεση με εκρηκτική βόμβα μολότοφ από αγνώστους στο χώρο των Δικαστηρίων,  έγινε στην δεύτερη είσοδο του κτιριακού συγκροτήματος επί της οδού Ευελπίδων. Οι πυροτεχνουργοί δεν εντόπισαν άλλα υπολείμματα, ενώ την έρευνα για το περιστατικό έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης