Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αίτημα Αγοραστού να μην μπει σε βαθύ κόκκινο η Λάρισα από αύριο 6/3 λόγω του σεισμού

Αίτημα Αγοραστού να μην μπει σε βαθύ κόκκινο η Λάρισα από αύριο 6/3 λόγω του σεισμού
Ανησυχία στους κατοίκους για τη συνεχή σεισμική δραστηριότητα
Σχετικά Άρθρα

Αίτημα να μην ισχύσουν από αύριο Σάββατο 6/3, όπως είναι προγραμματισμένο, τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα για τον κορωνοϊό στην Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας κατέθεσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός με αφορμή την έντονη σεισμική δραστηριότητα που καταγράφεται στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.
«Να μην ισχύσουν τα μέτρα για τον κορονοϊό στην ΠΕ Λάρισας από αύριο, την ώρα που η περιοχή έχει ενταχθεί στο βαθύ κόκκινο», δήλωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, λόγω των εξελίξεων από τις αλλεπάλληλες σεισμικές δονήσεις που σημειώνονται στην ευρύτερη περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας.
Ο κ.Αγοραστός συμμετέχει σε ευρεία σύσκεψη στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, υπό τον γγ Πολιτικής Προστασίας, Βασίλη Παπαγεωργίου, με τους δημάρχους της ΠΕ Λάρισας, ώστε να εξεταστούν λύσεις σε όσα προβλήματα έχει δημιουργήσει η σεισμική δραστηριότητα.
Εν τω μεταξύ, έντονη είναι η ανησυχία στους κατοίκους των πληττόμενων περιοχών για τη σεισμική δραστηριότητα των τελευταίων 24ωρων με πολλούς δημάρχους να υποστηρίζουν πως υπάρχει πανικός στους κατοίκους, οι οποίοι εξακολουθούν να μένουν σε μισθωμένα ξενοδοχεία ή σε σπίτια συγγενών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης