Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ζάκυνθος - δολοφονία επιχειρηματία: Σε εξέλιξη οι έρευνες - Βρέθηκε και δεύτερο όπλο στο αμάξι των δραστών

Ζάκυνθος - δολοφονία επιχειρηματία: Σε εξέλιξη οι έρευνες - Βρέθηκε και δεύτερο όπλο στο αμάξι των δραστών
Οι αστυνομικοί έχουν ζητήσει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στην περιοχή των Αμπελοκήπων Ζακύνθου
Σχετικά Άρθρα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τη δολοφονία του 58χρονου Ζακυνθινού επιχειρηματία το πρωί της Παρασκευής 7/5.
Ήδη, οι αρχές περισυνέλλεξαν από το σημείο της δολοφονίας πάνω από 25 κάλυκες από σφαίρες, ενώ σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το γεγονός ότι οι δράστες είχαν επαλείψει τους κάλυκες με γράσο για να εξαφανίσουν κάθε δυνατότητα εντοπισμού γενετικού υλικού, επιβεβαιώνει ότι πρόκειται για δουλειά επαγγελματιών.
Αν και, σύμφωνα με τις αστυνομικές πηγές, η κάμερα ασφαλείας πάνω από την είσοδο του γραφείου που έγινε η δολοφονία δεν λειτουργούσε, έχουν στη διάθεσή τους υλικό από άλλα σημεία της διαδρομής που φαίνεται να ακολούθησαν οι δράστες.
Επίσης, οι αστυνομικοί έχουν ζητήσει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στην περιοχή των Αμπελοκήπων Ζακύνθου, όπου βρέθηκε καμένο το αμάξι που χρησιμοποίησαν οι δράστες.

Βρέθηκε δεύτερο όπλο

Κατά τις ίδιeς πηγές, στο καμένο όχημα βρέθηκε και δεύτερο πυροβόλο όπλο τύπου καλάσνικοφ, εκτός από αυτό που χρησιμοποιήθηκε κατά του θύματος.
Σημειώνεται ότι στη Ζάκυνθο βρίσκονται από το απόγευμα της Παρασκευής 7/5 αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ζωής , οι οποίοι είχαν ασχοληθεί με την υπόθεση της δολοφονίας της 37χρονης συζύγου του θύματος, όπως επίσης και ο Περιφερειακός Διευθυντής Ιονίων Νήσων, Ταξίαρχος Αθανασόπουλος Θεόδωρος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης