Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στην Αθήνα μεταφέρεται ο Γιάννης Λαγός - Θα βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών στο Εφετείο

Στην Αθήνα μεταφέρεται ο Γιάννης Λαγός - Θα βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών στο Εφετείο
Πιθανότατα ο Γ. Λαγός θα οδηγηθεί στις φυλακές Δομοκού
Σχετικά Άρθρα

Στην Ελλάδα θα φτάσει σήμερα (15/5) ο ευρωβουλευτής Γιάννης Λαγός, μετά το ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης και το αίτημα για έκδοση στη χώρα που ενεργοποιήθηκε πριν από λίγες ημέρες.
Ο Γ. Λαγός μεταφέρεται από κλιμάκιο αστυνομικών στην Αθήνα από την βελγική πρωτεύουσα, όπου και συνελήφθη στα τέλη Απριλίου.
Τις επόμενες ώρες ο καταδικασθείς για συμμετοχή στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής, θα βρεθεί στα χέρια της ελληνικής Δικαιοσύνης για να οδηγηθεί σε κατάστημα κράτησης ώστε να εκτίσει την ποινή των 13 ετών και 8 μηνών που του επιβλήθηκε στις 7 Οκτωβρίου 2020 από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων που δίκασε την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.
Ειδικότερα, θα βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών στο Εφετείο προκειμένου να λάβει το φυλακιστήριο που θα συνταχθεί, με βάση την απόφαση που εξέδωσε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων στις 22 Οκτωβρίου 2020 επί των αναστολών στους καταδικασθέντες, με το οποίο θα οδηγηθεί τις επόμενες ώρες, ενδεχομένως στις φυλακές Δομοκού.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης