Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Διευκρινίσεις Μπαλάσκα μετά την ΕΔΕ: Δεν έχω στοιχεία για παραδικαστικό κύκλωμα

Διευκρινίσεις Μπαλάσκα μετά την ΕΔΕ: Δεν έχω στοιχεία για παραδικαστικό κύκλωμα
Σε διευκρινίσεις αναφορικά με τα λεγόμενα του που έφεραν ακόμη και ΕΔΕ προχώρησε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας

Σε διευκρινίσεις αναφορικά με τα λεγόμενα του που έφεραν ακόμη και ΕΔΕ προχώρησε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας.
Με μια μακροσκελή ανάρτηση ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας αναφέρθηκε στα όσα του καταλογίζει η Ένωση Δικαστών και προχώρησε σε διευκρινίσεις.
Υπενθυμίζεται πως Ένορκη Διοικητική Εξέταση σε βάρος του διέταξε το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, μετά τις δηλώσεις του, σε τηλεοπτική εκπομπή, σχετικά με τη μεταχείριση σκληρών κακοποιών από την Δικαιοσύνη.
Ο κ. Μπαλάσκας, μεταξύ άλλων και αναφερόμενος στις αποφυλακίσεις κακοποιών που συλλαμβάνει η αστυνομία, έκανε λόγο για «διαφθορά στη Δικαιοσύνη και παραδικαστικά κυκλώματα».
Με ανάρτησή του στο Facebook ο κ. Μπαλάσκας υποστηρίζει πως αναφέρθηκε σε υποθέσεις που διερευνώνται ή διερευνήθηκαν από την Ελληνική Δικαιοσύνη στο παρελθόν και αποτέλεσαν το λεγόμενο «παραδικαστικό κύκλωμα» και πως δεν έκανε κανένα σχόλιο που να θίγει πρόσωπα ή θεσμούς.


www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης