Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παγώνη: Εμβολιαστείτε πριν τις διακοπές – Η παράλλαξη Δέλτα χτυπά τους κάτω των 40

Παγώνη: Εμβολιαστείτε πριν τις διακοπές – Η παράλλαξη Δέλτα χτυπά τους κάτω των 40
Τα ποσοστά των εμβολιασμένων είναι ακόμα χαμηλά διατύπωσε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ
Σχετικά Άρθρα

Να σπεύσουν να εμβολιαστούν πριν φύγουν για τις διακοπές τους κάλεσε τους πολίτες η πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά, Ματίνα Παγώνη, η οποία υπογράμμισε πως η παράλλαξη Δέλτα «χτυπά» κυρίως τους ανθρώπους κάτω των 40 ετών.
Σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ η κα.Παγώνη είπε πως τα ποσοστά εμβολιασμένων είναι ακόμη χαμηλά αλλά εξέφρασε την εκτίμηση πως δεδομένου ότι θα γίνει αντιληπτό πως η κατάσταση δυσκολεύει εξαιτίας της μετάλλαξης και ότι δεν έχουμε περιθώριο για πισωγυρίσματα, ο κόσμος θα σπεύσει να εμβολιαστεί.
«Δεν πρέπει να κάνουμε βήματα πίσω», είπε η κα.Παγώνη, τονίζοντας ότι πλέον στην χώρα μας παρατηρείται αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού με την παράλλαξη Δέλτα και για αυτό οι πολίτες θα πρέπει να ενημερωθούν και να προγραμματίσουν τον εμβολιασμό τους.
Η κα.Παγώνη σημείωσε για ακόμα μια φορά πως τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά για τους εμβολιασμένους καθώς ακόμη κι αν νοσήσουν δεν πρόκειται να χρειαστούν νοσηλεία σε μονάδα εντατικής θεραπείας.
«Ένας εμβολιασμένος πρέπει να κατανοήσει ότι δεν θα μπει ποτέ σε ΜΕΘ» τόνισε η κα.Παγώνη υπογραμμίζοντας πως πρέπει να έχουμε υπ΄όψιν μας πως η παράλλαξη Δέλτα, όπως έχει παρατηρηθεί από τα κρούσματα της στο εξωτερικό, χτυπά κυρίως ηλικίες κάτω των 40.
«Οι νέοι μας λοιπόν θα εμβολιαστούν πριν φύγουν για τις διακοπές τους» κατέληξε η κα Παγώνη.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης