Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σοκ στην Ηλεία: Θείος του 8χρονου ο οδηγός που τον παρέσυρε και τον εγκατέλειψε

Σοκ στην Ηλεία: Θείος του 8χρονου ο οδηγός που τον παρέσυρε και τον εγκατέλειψε
Ο μικρός Διονύσης δίνει αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή καθώς φέρει πολλαπλά τραύματα

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου του Ρίου ο 8χρονος από το δημοτικό διαμέρισμα του Κέντρου δήμου Ήλιδας στην Ηλεία, ο οποίος το βράδυ της Κυριακής παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο.

Την ίδια στιγμή, σοκ προκαλεί η αποκάλυψη ότι ο 49χρονος που παρέσυρε με το αυτοκίνητο τον 8χρονο είναι θείος του παιδιού. Σύμφωνα με το patrisnews.gr, ο 49χρονος χθες στις 11 το πρωί, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του κ. Μάκη Παπαγιαννόπουλο προσήλθε αυτοβούλως στο Τμήμα Τροχαίας Ήλιδας έδωσε την κατάθεσή του και σχηματίστηκε εναντίον του δικογραφία για τροχαίο ατύχημα με πρόκληση σωματικών βλαβών και εγκατάλειψη.

Μιλώντας στην εφ. «Πατρίς» ο δικηγόρος του κ. Μ. Παπαγιαννόπουλος έκανε λόγο για «κακιά στιγμή», που έχει σοκάρει τον πελάτη του.
«Πρόκειται για ένα ατυχές συμβάν, που έχει κλονίσει και τον πελάτη μου, ο οποίος έχει υποστεί σοκ και για αυτό έφυγε από το σημείο του ατυχήματος και είχε απομονωθεί στη συνέχεια. Θέλω να επισημάνω ότι ο πελάτης μου, βοήθησε στον απεγκλωβισμό του παιδιού, αλλά και στην κινητοποίηση των αρχών. Είμαστε στην διάθεση των αρχών και από κει και πέρα οτιδήποτε ζητηθεί από τους γονείς του παιδιού θα είμαστε δίπλα τους. Η ευχή η δική μου και βέβαια του πελάτη μου, που είναι και συγγενείς με την οικογένεια του παιδιού, είναι να αναρρώσει πλήρως», είπε.

Δίνει αγώνα ο μικρός Διονύσης

Ο μικρός Διονύσης δίνει αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή καθώς φέρει πολλαπλά τραύματα.
Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή, αλλά σταθερή και χθες δεν αποσωληνώθηκε, ενώ υπεβλήθη σε αξονική τομογραφία και στόχος είναι να μην κάνει εγκεφαλικό οίδημα, που κάτι τέτοιο θα επιδείνωνε την κατάστασή του.
Σε χθεσινές του δηλώσεις ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών κ. Ανδρέας Ηλιάδης μίλησε για την κλινική εικόνα του παιδιού, ένα 24ωρο μετά το ατύχημα:
«Σήμερα έχουμε κλείσει το πρώτο δύσκολο εικοσιτετράωρο, έχουμε πει για δύο εικοσιτετράωρα προκειμένου να πούμε με περισσότερη ασφάλεια ότι θα κερδίσουμε τη ζωή, θέλω να πιστεύω ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλά.
Έχει υποστεί το σύνδρομο της κατάχωσης ή της καταπλάκωσης το οποίο είναι ένα σύνδρομο το οποίο προκαλεί ραβδομυόλυση με σοβαρά προβλήματα, έχει αντιμετωπιστεί από την πρώτη ώρα, υπάρχουν πάρα πολλά περίπλοκα θέματα όπως δερματικά ελλείμματα από τον τραυματισμό.
Έχουν συντονιστεί οι ομάδες τόσο του νοσοκομείου “Άγιος Ανδρέας”, όσο του Καραμανδανείου Παιδιατρικού και του δικού μας του νοσοκομείου. Πιστεύω ότι με καλό συνδυασμό των διαφόρων ειδικοτήτων, πλαστικών χειρουργών, ορθοπεδικών χειρουργών και εντατικολόγων, θα καταφέρουμε να δώσουμε τον μικρό Διονύση πίσω με χαμόγελο στην μητέρα του».

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης