Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ιωάννινα: Εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας σε μπαούλο στο υπόγειο του σπιτιού της – Συνελήφθη ο 55χρονος ανιψιός της

Ιωάννινα: Εντοπίστηκε πτώμα γυναίκας σε μπαούλο στο υπόγειο του σπιτιού της – Συνελήφθη ο 55χρονος ανιψιός της
Συνελήφθη ο 55χρονος ανιψιός της γυναίκας

Για ανθρωποκτονία με πρόθεση κατηγορείται ένας 55χρονoς, ο οποίος συγκατοικούσε με τη 69χρονη θεία του, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα σε μπαούλο στο υπόγειο του σπιτιού.
Οι αστυνομικοί σε χωριό του Πωγωνίου κατά την αναζήτηση μιας 69χρονης βρήκαν το πτώμα της μέσα σε μπαούλο στο υπόγειο του σπιτιού της.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Πωγωνίου, διερευνώντας πληροφορίες ότι η γυναίκα είχε καιρό να εμφανιστεί στο χωριό, πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής 30/7 έρευνα στο σπίτι της με τη συνδρομή του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, όπου και βρέθηκε το πτώμα της σε στεγανοποιημένο μπαούλο στο χώρο του υπογείου.

Σύλληψη του 55χρονου

Το πρωί του Σαββάτου 31/7 συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας ο 55χρονος ανιψιός της, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία με πρόθεση.Σημειώνεται ότι ο κατηγορούμενος είχε συλληφθεί επιπλέον στις 30/7 για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, διότι κατά τη διεξαχθείσα έρευνα στο σπίτι όπου διέμενε με την θεία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 34 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση σε βάρος του ανιψιού της με τον οποίον συγκατοικούσαν, ενώ μετά την υποβολή της στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από τον Ανακριτή Πρωτοδικείου Ιωαννίνων, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, που διεξήγαγε την προανάκριση, έχει παραγγελθεί διενέργεια ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης.
Ο 55χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης