Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πίσω από την απαίτηση να εμβολιαστεί όλος ο πλανήτης κρύβεται το Great Reset η μεγάλη επαναφορά – Ένα σενάριο συνωμοσίας για τα εμβόλια

Πίσω από την απαίτηση να εμβολιαστεί όλος ο πλανήτης κρύβεται το Great Reset η μεγάλη επαναφορά – Ένα σενάριο συνωμοσίας για τα εμβόλια
Γιατί οι ανεμβολίαστοι τους χαλάνε τα σχέδια; - Το 99,74% των ανθρώπων του πλανήτη... ΔΕΝ κινδυνεύει από τον covid είτε είναι εμβολιασμένο είτε όχι.
Σχετικά Άρθρα

Το κείμενο που θα διαβάσετε προέρχεται από τον Brandon Smith από το Alt Market us και εκφράζει μια διαφορετική προσέγγιση για τα εμβόλια και τι κρύβεται πίσω από τον μαζικό εμβολιασμό.
Το bankingnews παρουσιάζει όλες τις απόψεις, ως συνήθως, καθώς ένα μέσο ενημέρωσης πρέπει χωρίς προκαταλήψεις να παρουσιάζει όλες τις απόψεις, ώστε ο κάθε αναγνώστης να μπορεί έχοντας μια σφαιρική ενημέρωση να βγάλει τα συμπεράσματα του και να αξιολογήσει με βάση την δική του κρίση.

Γιατί επιμένουν με τόσο μεγάλη επιμονή να εμβολιαστεί όλος ο πλανήτης;

«Δεν νομίζω ότι είμαι ο μόνος που το έχει προσέξει.
Σημειώθηκε μια απίστευτη προπαγάνδα υπέρ του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού και επίσης απίστευτη προπαγάνδα για τα πιστοποιητικά ή διαβατήρια εμβολίων εσχάτως, περισσότερο από ότι έχει σημειωθεί τους τελευταίους μήνες.
Μιλάω ιδιαίτερα για τις ΗΠΑ, αλλά είναι σημαντικό να επισημάνω ότι στις ΗΠΑ η κυβέρνηση εξακολουθεί να απαιτεί απεγνωσμένα ένα πολύ υψηλό ποσοστό εμβολιασμού.
Σε μέρη όπως η Ευρώπη, στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία τα ποσοστά εμβολιασμών είναι υψηλότερα και οι κυβερνήσεις έχουν υιοθετήσει τα διαβατήρια ή πιστοποιητικά υγείας που θα φέρουν οι εμβολιασμένοι.

Γιατί όλοι υιοθέτησαν τα lockdowns

Ένα ερώτημα εγείρεται γιατί όλοι υιοθέτησαν τα lockdwons.
Πώς είναι δυνατόν σχεδόν όλες οι κυβερνήσεις στον πλανήτη να συμφωνούν με τον ιατρικό ολοκληρωτισμό;
Λοιπόν, είναι αρκετά εύκολο να το καταλάβεις όταν συνειδητοποιήσεις ότι η πλειοψηφία τους συνδέονται με την ιδέα της παγκοσμιοποίησης όπως το World Economic Forum (Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ), το οποίο επανειλημμένα έχει χαρακτηρίσει την πανδημία «τέλεια ευκαιρία» perfect opportunity για να προωθήσουν τα σχέδιά τους για το Great Reset την μεγάλη επαναφορά.

Η «Μεγάλη Επαναφορά» είναι ένας μακροπρόθεσμος ιδεολογικός σφετερισμός ότι έχει απομείνει από την ατομική ελευθερία και τις οικονομίες της ελεύθερης αγοράς και στόχος του είναι η επιβολή μιας παγκόσμιας ιδιότυπης δικτατορίας.
Οι θιασώτες της παγκοσμιοποίησης συγκαλύπτουν αυτούς τους στόχους με πολύ εύστοχες λέξεις και ανθρωπιστικές φιλοδοξίες, αλλά στο τέλος το Reset είναι o περιορισμός της ελευθερίας όπως την γνωρίζουμε.
Αυτό δεν είναι υπερβολή, αυτή είναι η πραγματικότητα.

Αλλά πώς θα επιτευχθεί ένας τέτοιος στόχος;

Λοιπόν, το World Economic Forum και το Bill And Melinda Gates Foundation περιέγραψαν ακριβώς πώς σχεδίαζαν να το κάνουν κατά τη διάρκεια μιας «προσομοίωσης» που πραγματοποίησαν τον Οκτώβριο του 2019 με τίτλο «Event 201».
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης σε ένα συνέδριο, φαντάστηκαν μια μαζική πανδημία, που υποτίθεται ότι μεταδόθηκε από ζώα σε ανθρώπους, η οποία θα διευκόλυνε την ανάγκη για μαζικούς περιορισμούς στις ατομικές ελευθερίες, τις εθνικές οικονομίες καθώς και το διαδίκτυο και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Είμαι σίγουρος ότι όλα είναι τυχαία, αλλά το ίδιο ακριβώς σενάριο που προβλήθηκε στο World Economic Forum κατά τη διάρκεια του Event 201 συνέβη στον πραγματικό κόσμο μόνο δύο μήνες αργότερα.
Σε κάθε περίπτωση, η ίδια η πανδημία ήταν ωφέλιμη για τους θιασώτες της παγκοσμιοποίησης.
Δεν υπήρξε ποτέ μια τόσο μεγάλης κλίμακας κυβερνητική επιβολή εξουσίας από την εποχή της ανόδου των εθνικοσοσιαλιστών στην Ευρώπη και την εξάπλωση του κομμουνισμού στη Ρωσία και την Κίνα πριν από σχεδόν έναν αιώνα.
Στην πραγματικότητα, θα έλεγα ότι αυτό που αντιμετωπίζει σήμερα η ανθρωπότητα στο σύνολό της είναι πολύ χειρότερο από αυτό που θα μπορούσαν ποτέ να δημιουργήσουν αυτές οι άθλιες αυτοκρατορίες.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα παγκόσμια ιδρύματα και οι κυβερνητικοί «εταίροι» τους είναι οι μεγαλύτεροι ωφελημένοι από την κρίση του covid 19.
Σκοπεύουν να αποκτήσουν την απόλυτη κοινωνική και πολιτική δύναμη εάν επιτύχει η ατζέντα τους εκμεταλλευόμενοι την πανδημία.

Ποιο είναι το ποσοστό των εμβολιασμένων;

Ενώ η κυβέρνηση Biden και το CDC ισχυρίζονται ότι το ποσοστό των εμβολιασμένων είναι 67%, πολλά άλλα στατιστικά στοιχεία, συμπεριλαμβανομένων των αριθμών των κλινικών Mayo Clinics, δείχνουν ότι μόνο τέσσερις πολιτείες στις ΗΠΑ έχουν πραγματικά ποσοστό εμβολιασμού πάνω από 65% (για μία δόση ή δύο), και η πλειοψηφία των Πολιτειών έχει ποσοστά περίπου 50% ή χαμηλότερα.
Ακόμη και πολλές δημοκρατικές Πολιτείες όπως η Καλιφόρνια και η Νέα Υόρκη δεν είναι πάνω από το 65%.
Τα αντιφατικά στατιστικά δείχνουν ότι ο Biden και το CDC διογκώνουν τους αριθμούς των εμβολιασμένων για να δημιουργήσουν την ψευδαίσθηση ότι μια μεγαλύτερη πλειοψηφία των Αμερικανών υποστηρίζει τα εμβόλια.

Γιατί όμως θέλουν 100% εμβολιασμό; - Γιατί είναι τόσο απελπισμένοι ώστε όλοι να εμβολιαστούν με εμβόλια mRNA;

Άλλωστε, το μέσο ποσοστό θανάτων του Covid (IFR) είναι μόνο το 0,26% των μολυσμένων (αυτό είναι ένα στατιστικό στοιχείο που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αρνούνται με συνέπεια και σκόπιμα να αναφέρουν στο κοινό).
Αυτό σημαίνει ότι το 99,74% των ανθρώπων του πλανήτη... ΔΕΝ κινδυνεύει από τον covid είτε είναι εμβολιασμένο είτε όχι.
Τα εμβόλια εξασφαλίζουν καλύτερες πιθανότητες απέναντι στον Covid 19;
Λοιπόν, σύμφωνα με πρόσφατα στατιστικά στοιχεία από τη Μασαχουσέτη, ναι... αλλά και όχι απαραίτητα, καθώς σημειώθηκαν πάνω από 5.100 λοιμώξεις και 80 θάνατοι πλήρως εμβολιασμένων ασθενών.
Τα ΜΜΕ συνεχίζουν να μας λένε ότι μόνο οι μη εμβολιασμένοι πεθαίνουν, αλλά αυτό είναι ψέμα, όπως και τόσα άλλα ψέματα που έχουν πει για τον covid.
Λοιπόν, τι νόημα έχει η λήψη ενός πειραματικού εμβολίου εάν το ποσοστό θνησιμότητας του ιού είναι τόσο χαμηλό και δεν σας προστατεύει απαραίτητα ούτως ή άλλως;

Δεν έχει νόημα.
Η επιστήμη και τα στατιστικά δεν το υποστηρίζουν.
Τα εμβόλια δεν μπορούν καν να πιστωθούν για την μείωση των λοιμώξεων και των θανάτων το 2021, οι αριθμοί των κρουσμάτων μειώθηκαν τον Ιανουάριο ενώ μόνο το 5% του πληθυσμού εμβολιάστηκε μέχρι τον Φεβρουάριο 2021.
Η μόνη εξήγηση για αυτό είναι ότι ο πληθυσμός έφθασε στην ανοσία της αγέλης πριν από πολλούς μήνες.
Θυμάστε όταν οι κυβερνήσεις είπαν ότι χρειάζονταν 70% του πληθυσμού να αποκτήσει ανοσία της αγέλης ή να εμβολιαστεί για να σταματήσουν τα lockdwons και τα περιοριστικά μέτρα;
Τώρα ισχυρίζονται ότι η ασυλία της αγέλης δεν έχει σημασία και απαιτούν 100% εμβολιασμό.

Γιατί οι κυβερνήσεις πιέζουν για πλήρη εμβολιασμό;

Μπορώ να καταθέσω μόνο θεωρίες με βάση τα διαθέσιμα στοιχεία, αλλά νομίζω ότι είναι ξεκάθαρο για τους περισσότερους από εμάς ότι τα εμβόλια ΔΕΝ αφορούν τη δημόσια υγεία ούτε αφορούν τη διάσωση ζωών.
Προφανώς αφορούν κάτι άλλο…
Όπως έχουν προειδοποιήσει πολυάριθμοι ειδικοί στον τομέα της ιολογίας και των εμβολίων τον τελευταίο χρόνο, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος επιβλαβών παρενεργειών για την υγεία όταν πρόκειται για την πειραματική τεχνολογία mRNA.
Ακόμα και ένας από τους δημιουργούς των εμβολίων mRNA έχει προειδοποιήσει ότι υπάρχουν κίνδυνοι από την κυκλοφορία αυτών των κοκτέιλ χειραγώγησης γονιδίων χωρίς περισσότερες δοκιμές. Αξιοσημείωτες είναι οι ανησυχίες για μακροπρόθεσμες διαταραχές όπως αυτοάνοσες διαταραχές και η υπογονιμότητα.
Τα μέσα ενημέρωσης και οι θιασώτες της παγκοσμιοποίησης θα υποστηρίξουν ότι «δεν υπάρχουν στοιχεία» ότι τα εμβόλια mRNA θα προκαλέσουν θανατηφόρες παρενέργειες ή υπογονιμότητα.
Τα περισσότερα εμβόλια δοκιμάζονται σε διάστημα 10-15 ετών πριν κυκλοφορήσουν στο κοινό για χρήση.
Τα εμβόλια για τον κορωνοϊό κυκλοφόρησαν μέσα σε λίγους μήνες.
Ειλικρινά, δεν έχω καμία πρόθεση να ενεργήσω ως ινδικό χοιρίδιο για ένα μη ελεγμένο εμβόλιο.

Τι γίνεται όμως αν οι ελίτ γνωρίζουν ακριβώς ποιες θα είναι οι παρενέργειες;
Τι γίνεται αν τα εμβόλια αποτελούν βασικό μέρος της «Μεγάλης Επαναφοράς»;

Το ζήτημα της υπογονιμότητας είναι ένα μείζον ζήτημα.
Κατά την άποψή μου, το σχέδιο προετοιμάζεται και με επίκεντρο την υπογονιμότητα και ο covid θα κατηγορηθεί αντί για τα πειραματικά εμβόλια.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι κυβερνήσεις χρειάζονται ποσοστό εμβολιασμού 100% οι μη εμβολιασμένοι άνθρωποι θα είναι η απόδειξη στα εγκλήματα τους.

Να εξηγήσουμε

Η ανησυχία μου είναι ότι η Μεγάλη Επαναφορά του Klaus Schwab είναι αδύνατο να εφαρμοστεί σε μόνιμη βάση, εκτός εάν ο ανθρώπινος πληθυσμός μειωθεί σημαντικά σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Οι θιασώτες της παγκοσμιοποίησης μιλούν συνεχώς για τον έλεγχο και τη μείωση του πληθυσμού.
Τι θα συμβεί αν, όπως έχουν προτείνει πολλοί ειδικοί, οι παρενέργειες του εμβολίου δημιουργήσουν αυτή την κατάσταση όπου ο πληθυσμός θα μειώνεται;
Τι γίνεται εάν αυτό είναι ακριβές;
Δεν θα γνωρίζουμε με βεβαιότητα για μερικά χρόνια τουλάχιστον καθώς οι αυτοάνοσες διαταραχές και η υπογονιμότητα χρειάζονται χρόνο για να γίνουν ορατές σε έναν πληθυσμό.
Ο μέσος χρόνος για την πραγματική διάγνωση μιας αυτοάνοσης διαταραχής είναι 4 με 5 χρόνια.
Η υπογονιμότητα μπορεί να απαιτήσει έξι μήνες έως ένα χρόνο για τη διάγνωση.

Γιατί οι ανεμβολίαστοι τους χαλάνε τα σχέδια;

Εάν ένας μεγάλος αριθμός εκατομμυρίων ανθρώπων παραμείνει ανεμβολίαστος για τα επόμενα δύο χρόνια, τότε θα αντιπροσωπεύει μια απόδειξη θα είναι μια μεγάλη και αναμφισβήτητη ομάδα ελέγχου.
Ως ομάδα ελέγχου θεωρείται μια ομάδα ατόμων που δρουν ως ένα καθαρό δείγμα που δεν θα το έχει αγγίξει το πείραμα των εμβολίων.
Εάν μέλη της εμβολιασμένης ομάδας αρρωστήσουν ή πεθάνουν από συγκεκριμένες αιτίες, πέραν του Covid 19 και οι ανεμβολίαστοι δεν έχουν νοσήσει ή εμφανίσει τις ίδιες παρενέργειες, τότε αυτό θα είναι απόδειξη ότι το εμβόλιο είναι παγίδα.
Το 50% των Αμερικανών και τα μικρότερα ποσοστά ανεμβολίαστων σε άλλα κράτη αποτελούν ομάδα ελέγχου για τα πειραματικά εμβόλια.
Αν κάτι πάει στραβά με τα εμβόλια, τότε θα είμαστε η απόδειξη.
Υποψιάζομαι ότι αυτό είναι που φοβούνται πραγματικά οι ελίτ.

Πρέπει να μας υποχρεώσουν να εμβολιαστούμε επίσης - ΟΛΟΙ έτσι ώστε να μην υπάρχει ομάδα ελέγχου και επομένως καμία απόδειξη για το έγκλημα που έχουν κάνει.
Θα μπορούσαν απλώς να κατηγορήσουν τον covid 19 ή να κατασκευάσουν κάποιο νέο ένοχο.
Εάν τα εμβόλια είναι ένας δούρειος ίππος και αποδειχθεί τότε το σχέδιο τους για Great Reset θα καταρρεύσει.

Γιατί υπάρχουν κοινωνικές αντιδράσεις κατά των εμβολίων;

Τα διαβατήρια εμβολίων ήδη προκαλούν αντιδράσεις.
Βλέπουμε μάλιστα εκτεταμένες διαμαρτυρίες και ταραχές σε μέρη όπως η Ιταλία, η Γαλλία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Ελλάδα και η Αυστραλία για το δρακόντεια μέτρα που λαμβάνονται.
Οι ΗΠΑ, ωστόσο, θα είναι το επίκεντρο εκεί θα παιχθεί το μεγάλο παιχνίδι.
Έχουμε έναν ένοπλο πληθυσμό, εκατομμύρια εκπαιδευμένους βετεράνους και πολίτες, έναν στρατό με περίπου 70% συντηρητικούς και ανεξάρτητους και μια ιστορική κατανόηση του ασύμμετρου πολέμου.
Όπως έχουμε δει σε μέρη όπως το Αφγανιστάν, τα άρματα μάχης, τα αεριωθούμενα αεροσκάφη, οι πύραυλοι και τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη δεν αποτελούν εγγύηση για τη νίκη εναντίον ανταρτών.

Τα διαβατήρια εμβολίων δεν θα έρθουν στις ΗΠΑ

Οι θιασώτες της παγκοσμιοποίησης ενεργοποίησαν το τελικό τους σχέδιο.
Θα μπορούσε να είναι ένα τελικό παιχνίδι για εμάς, αλλά θα μπορούσε επίσης να είναι ένα τελικό παιχνίδι για αυτούς.
Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει.
Πρέπει να επιτύχουν σχεδόν 100% ποσοστά εμβολιασμού τα επόμενα δύο χρόνια ή νωρίτερα.
Πρέπει να πάρουν τα διαβατήρια για τα εμβόλια τα επόμενα δύο χρόνια ή νωρίτερα.
Και, πρέπει να λάβουν περιοριστικά μέτρα στο άμεσο μέλλον για να καταπνίξουν την αυξανόμενη διαφωνία.
Βρισκόμαστε τώρα σε ένα είδος αγώνα δρόμου στον οποίο οι θιασώτες της παγκοσμιοποίησης πρέπει να εφαρμόσουν την ατζέντα τους όσο το δυνατόν γρηγορότερα, ενώ εμείς πρέπει να αποτελέσουμε την υγιή δύναμη που θα τους αντισταθεί.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης