Κοινωνία

Έστησε κορωνοπάρτι στη Σκιάθο με 150 άτομα, ναρκωτικά και είσοδο

Έστησε κορωνοπάρτι στη Σκιάθο με 150 άτομα, ναρκωτικά και είσοδο
Όλα ήταν άψογα σχεδιασμένα, με τον νεαρό να διοργανώνει πάρτι σε δασική περιοχή στα ορεινά του νησιού, προκειμένου οι συμμετέχοντες να μη γίνουν αντιληπτοί και να μην κινηθούν υποψίες, και επιπλέον με αντίτιμο εισόδου το ποσό των 10 ευρώ το άτομο

Νεαρός διοργάνωσε κορωνοπάρτι στη Σκιάθο, απευθύνοντας μάλιστα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης πανελλαδικό κάλεσμα για συμμετοχή εκατοντάδων νέων, με αντίτιμο εισόδου 10 ευρώ το άτομο.
Ωστόσο, έγινε άμεσα αντιληπτός από την Αστυνομία και μετά από συστηματική παρακολούθηση το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, με τη συνδρομή δύναμης από το Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου, προχώρησε την Κυριακή τα ξημερώματα στη σύλληψη του 20χρονου διοργανωτή, στον οποίο επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 50.000 ευρώ.
Οι πέντε έμπειροι αστυνομικοί της Δίωξης κατάφεραν να πλησιάσουν τον 20χρονο διοργανωτή και αφού εμφανίστηκαν σαν ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στο κορωνοπάρτι πέτυχαν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του.
Όλα ήταν άψογα σχεδιασμένα, με τον νεαρό να διοργανώνει πάρτι σε δασική περιοχή στα ορεινά του νησιού, προκειμένου οι συμμετέχοντες να μη γίνουν αντιληπτοί και να μην κινηθούν υποψίες, και επιπλέον με αντίτιμο εισόδου το ποσό των 10 ευρώ το άτομο.
Στον ίδιο σχεδιασμό περιλαμβανόταν και η μεταφορά των 150 συμμετεχόντων με βανάκια από τη Χώρα της Σκιάθου προς το σημείο διοργάνωσης του πάρτι, έτσι ώστε να μην τραβήξουν τα βλέμματα τα πολλά ΙΧ, με τα οποία θα έφταναν οι συμμετέχοντες στο σημείο.
Μαζί με τους καλεσμένους, στα βανάκια επιβιβάστηκαν και οι πέντε έμπειροι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου σαν συμμετέχοντες στη διοργάνωση.
Εφτασαν στο σημείο και αφού κατέβαλαν το αντίτιμο εισόδου, συμμετείχαν κανονικά, μέχρι τη χρονική στιγμή, που οι ίδιοι έκριναν ότι έπρεπε να επέμβουν.
Όπως αναφέρει ο ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ του Βόλου, αρχικά έστειλαν δορυφορικό σήμα στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου για τον εντοπισμό της περιοχής και άμεσα κινήθηκαν για το σημείο 20 περίπου αστυνομικοί του τοπικού Τμήματος για συνδρομή.
Όταν όλα ήταν έτοιμα, οι έμπειροι αστυνομικοί της Δίωξης στις πέντε χθες τα ξημερώματα επενέβησαν και συνέλαβαν τον 20χρονο διοργανωτή του κορωνοπάρτι, ο οποίος φέρεται να είναι γνωστός επιχειρηματίας στον χώρο της εστίασης στο νησί, στον οποίο επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο των 50.000 ευρώ.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης ακινητοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς άλλα δύο άτομα, στα οποία επιβλήθηκε πρόστιμο 300 ευρώ στον καθένα, ωστόσο οι υπόλοιποι συμμετέχοντες κατάφεραν να τραπούν σε φυγή και να διαφύγουν τη σύλληψη.
Να σημειωθεί ότι στο περιστατικό επιλήφθηκε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Βόλου, καθώς υπήρχαν πληροφορίες για χρήση ναρκωτικών ουσιών, με την έρευνα να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης