Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αρχαία Ολυμπία: Σύσκεψη υπό τον Χρυσοχοΐδη για το πύρινο μέτωπο

Αρχαία Ολυμπία: Σύσκεψη υπό τον Χρυσοχοΐδη για το πύρινο μέτωπο

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις προσπαθούν να κρατήσουν την φωτιά μακριά από την Αρχαία Ολυμπία, ενώ παράλληλα ανοίγονται αντιπυρικές ζώνες

Σχετικά Άρθρα
Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε πριν από λίγη ώρα στο δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας, υπό την προεδρία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με αφορμή το πύρινο μέτωπο στην περιοχή, στην οποία μετείχαν μεταξύ άλλων ο περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης, ο δήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας, Γιώργος Γεωργιόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Ηλείας, Βασίλης Γιαννόπουλος, οι επικεφαλής της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας κ.ά.
Όσον αφορά το πύρινο μέτωπο, οι πυροσβεστικές δυνάμεις εξακολουθούν να προσπαθούν να κρατήσουν την φωτιά μακριά από την Αρχαία Ολυμπία, ενώ παράλληλα μηχανήματα έργου, ανοίγουν αντιπυρικές ζώνες.
Επιπλέον, έχει ενεργοποιηθεί το σύστημα πυρόσβεσης της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, το οποίο ρίχνει προληπτικά νερό στην περιοχή.
Στο μεταξύ, αναμένεται να ενισχυθούν κι άλλο οι δυνάμεις πυρόσβεσης, με πυροσβέστες που έρχονται από άλλες περιοχές της χώρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης