Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στο Μουσείο Μπενάκη η σύζυγος του Macron – Ξεναγήθηκε στην εμβληματική έκθεση «1821 Πριν και Μετά»

Στο Μουσείο Μπενάκη η σύζυγος του Macron – Ξεναγήθηκε στην εμβληματική έκθεση «1821 Πριν και Μετά»
Η Β. Macron έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα εκθέματα

Το Μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα επισκέφτηκε η B. Macron, σύζυγος του Γάλλου Προέδρου.
Η σύζυγος του E. Macron επισκέφθηκε την Παρασκευή 17/9 την Αθήνα, συνοδεύοντας τον Γάλλο Πρόεδρο, ο οποίος συμμετέχει στη Σύνοδο Κορυφής EUMED 9.
Στο Μουσείο Μπενάκη, την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας υποδέχθηκαν η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, και η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη, και τη συνόδευσαν στην ξενάγηση της εμβληματικής έκθεσης «1821 Πριν και Μετά», η οποία έχει ενταχθεί στο Εθνικό Πρόγραμμα Εορτασμού της Επετείου που συντονίζει η Επιτροπή «Ελλάδα 2021». Την ξενάγηση ανέλαβε ο επιστημονικός διευθυντής του μουσείου Γιώργης Μαγγίνης, παρουσία της Προέδρου της Διοικητικής Επιτροπής του μουσείου, Ειρήνης Γερουλάνου.
macron2.JPG
Την ξενάγηση ανέλαβε ο επιστημονικός διευθυντής του μουσείου Γιώργης Μαγγίνης, παρουσία της Προέδρου της Διοικητικής Επιτροπής του μουσείου, Ειρήνης Γερουλάνου.
Η Β. Macron έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τα εκθέματα, ιδίως για τους ζωγραφικούς πίνακες, τις ελληνικές σημαίες και τις ελληνικές φορεσιές, και για διάφορα αντικείμενα της επαναστατικής και μετεπαναστατικής περιόδου. Στο τέλος της ξενάγησης, οι τρεις κυρίες έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης