Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ρόδος: Σκοτώθηκε οδηγώντας με 40 χλμ - Το συγκλονιστικό τροχαίο

Ρόδος: Σκοτώθηκε οδηγώντας με 40 χλμ - Το συγκλονιστικό τροχαίο
Το όχημά της εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σάπια κιγκλιδώματα

Μνήμες από ένα σοκαριστικό τροχαίο που στοίχισε τη ζωή σε μία 33χρονη γυναίκα, ξύπνησαν χθες (30/09) στο Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Ρόδου, όπου συζητήθηκε αγωγή αποζημίωσης κατά του Ελληνικού Δημοσίου, της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του Δήμου Ρόδου, που υπέβαλαν τέσσερις συγγενείς της νεαρής που έχασε τη ζωή της.
Σε ό,τι αφορά τις συνθήκες, κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο, σύμφωνα με τις πληροφορίες του dimokratiki.gr, η 33χρονη στις 23 Φεβρουαρίου του 2015 οδηγούσε το αυτοκίνητό της επί της επαρχιακής οδού Ρόδου - Καλλιθέας, με ταχύτητα περίπου 40 χιλιόμετρα και ενώ το οδόστρωμα ήταν ολισθηρό λόγω της βροχόπτωσης, όταν το όχημά της εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε σάπια κιγκλιδώματα, με αποτέλεσμα να πέσει στο ρέμα και να χάσει τη ζωή της από πνιγμό.
Οι ενάγοντες τονίζουν ότι το συγκεκριμένο τμήμα της επαρχιακής οδού Ρόδου - Καλλιθέας υπάγεται στη συναρμοδιότητα των τριών εναγόμενων από άποψη κατασκευής, συντήρησης/ επισκευής της οδού, καθαρισμού του οδοστρώματος και κατασκευής, συντήρησης /επισκευής των αναγκαίων συστημάτων αναχαίτισης οχημάτων (ΣΑΟ).
Επομένως, επισημαίνουν ότι το τροχαίο οφείλεται σε συνυπαιτιότητα των παραπάνω φορέων που αμέλησαν τις υποχρεώσεις τους.
Στο πλαίσιο αυτό, ζητούν αποζημίωση ύψους 150.000 ευρώ έκαστος και να κηρυχθεί η απόφαση που θα εκδοθεί προσωρινά εκτελεστή.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης