Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πρωτοφανής κοινωνική αναλγησία: Σεισμόπληκτοι σε σκηνές μόνο για εμβολιασμένους και… απειλές σε 4χρονο παιδί λόγω μάσκας

Πρωτοφανής κοινωνική αναλγησία: Σεισμόπληκτοι σε σκηνές μόνο για εμβολιασμένους και… απειλές σε 4χρονο παιδί λόγω μάσκας
Πρόκειται για μια προσβλητική κατάπτωση της κοινωνίας, οι πολίτες δεν πρέπει να δεχθούν ο φόβος να υποκαταστήσει την ατομική τους ελευθερία και επιλογή
Σχετικά Άρθρα

Η κοινωνία έχει δηλητηριαστεί με τον τοξικό διαχωρισμό εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων και αυτό αρχίζει να αναδύεται σε διάφορες εκφάνσεις της καθημερινότητας.
Δύο παραδείγματα έρχονται να αποδείξουν ότι αρχίζει να κυριαρχεί ακραία κοινωνική αναλγησία εντός της κοινωνίας.
Η κυβέρνηση έσπειρε την τοξικότητα και πλέον σειρά παίρνει η κοινωνία, αυτή η διχαστική προσέγγιση χρήζει μεγάλης προσοχής γιατί συνήθως έτσι γίνονται τα μοιραία λάθη.

Σκηνές για σεισμόπληκτους μόνο για εμβολιασμένους

Στον σεισμό της Κρήτης στο Αρκαλοχώρι και σε άλλες περιοχές υπήρξαν μεγάλες ζημίες.
Αυτό που συνέβη ήταν πρωτοφανές σε τέτοιο βαθμό που οδήγησαν μέχρι και τον σεισμολόγο Τσελέντη να πάρει θέση τονίζοντας ότι είναι αδιανόητο ότι συμβαίνει.
Μπορεί αύριο η απόφαση αυτή να αλλάξει αλλά ξεκίνησε ως εξής.
Αποφασίστηκε ότι στον χώρο με τις σκηνές που είχαν στηθεί να πηγαίνουν μόνο οι εμβολιασμένοι.
Οι ανεμβολίαστοι δεν είναι άνθρωποι, το σπίτι τους δεν γκρεμίστηκε από τον σεισμό;
Οι ανεμβολίαστοι δεν είναι άνθρωποι, δεν έχουν τα ίδια δικαιώματα και υποχρεώσεις απέναντι στον νόμο;
Πρωτοφανείς εικόνες διαχωρισμού της κοινωνίας, που προκαλούν αποτροπιασμό και ντροπή.
Το bankingnews σχολιάζει τα νοσηρά μυαλά που αποφάσισαν να επιβάλλουν ένα απαράδεκτο μέτρο.
Δηλαδή ο ανεμβολίαστος ηλικιωμένος που θα μείνει ή ο ανεμβολίαστος πολίτης είναι δεύτερης κατηγορίας;

Ένας ανόητος δημοσιογράφος

Ένας ανόητος δημοσιογράφος πρόσφατα σε τηλεοπτικό σταθμό ανέφερε ότι όσοι συνταξιούχοι δεν έχουν εμβολιαστεί θα πρέπει να τους παγώνει η σύνταξη ή να μην δικαιούνται σύνταξη.
Προφανώς η άποψη αυτή είναι φαιδρή.
Να θυμίσουμε στον ανόητο δημοσιογράφο, ότι ένας πολίτης έχει συμμετάσχει στην ασφάλιση του ενεργότατα, πληρώνοντας για 35 χρόνια τις ασφαλιστικές του εισφορές.
Εάν υποθετικά μιλώντας αποφάσιζαν να παγώσουν τις συντάξεις στους ανεμβολίαστους – αυτό δεν πρόκειται ποτέ να συμβεί – θα πρέπει το κράτος να επιστρέψει τις εισφορές που κράτησε τόσα χρόνια από τους συνταξιούχους.
Καλό θα είναι λοιπόν οι δημοσιογράφοι να μην ξεφουρνίζουν ανοησίες και να μην εκτίθενται ανεπανόρθωτα.

Απειλές σε 4χρονο παιδί λόγω μάσκας

Συνέβη και αυτό, μητέρα κατήγγειλε δημόσιο σχολείο – βρεφονηπιακό σταθμό – ότι η προϊσταμένη την απείλησε ότι εάν το 4 χρονών παιδί της δεν φοράει κανονικά την μάσκα θα του απαγορεύσουν να έρθει ξανά στο σχολείο.
Όταν φθάνουν άνθρωποι να απειλούν ένα 4χρονο παιδί επειδή λόγω προφανώς ηλικίας και απειρίας δεν φορά την μάσκα του σωστά, μάλλον ως κοινωνία εκτρεπόμαστε σε επικίνδυνο κατήφορο.

Έχουν φοβίσει και δηλητηριάσει την κοινωνία κατά τρόπο απαράδεκτο και ανήθικο.
Πρόκειται για μια προσβλητική κατάπτωση της κοινωνίας, οι πολίτες δεν πρέπει να δεχθούν ο φόβος να υποκαταστήσει την ατομική τους ελευθερία και επιλογή.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης