Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο 20χρονου από κορωνοϊό που ήταν ανεμβολίαστος

Θεσσαλονίκη: Εισαγγελική έρευνα για τον θάνατο 20χρονου από κορωνοϊό που ήταν ανεμβολίαστος
Ο νεαρός που είχε κολλήσει κορωνοϊό στις αρχές Σεπτεμβρίου παρέμενε στο σπίτι χωρίς οι γονείς να ζητήσουν άμεσα ιατρική βοήθεια

Εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του 20χρονου ανεμβολίαστου στη Θεσσαλονίκη που πέθανε από κορωνοϊό καθώς μετά από καταγγελίες ότι ο νεαρός δεν μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο από τους γονείς του παρά τις εισηγήσεις των γιατρών, θα διεξαχθεί εισαγγελική έρευνα.

Εισαγγελική έρευνα

Ο 20χρονος που δεν είχε εμβολιαστεί και είχε ήπια νοσήματα πέθανε από επιπλοκές του κορωνοϊού στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Παπανικολάου».
Όλα τα μέλη της οικογενείας του είναι ανεμβολίαστα
Ο νεαρός που είχε κολλήσει κορωνοϊό στις αρχές Σεπτεμβρίου παρέμενε στο σπίτι χωρίς οι γονείς να ζητήσουν άμεσα ιατρική βοήθεια.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο 20χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο στις 16 Σεπτεμβρίου και τις τελευταίες ημέρες η κατάστασή της υγείας του επιδεινώθηκε ραγδαία με αποτέλεσμα να παρουσιάσει θρομβώσεις, πνευμονική εμβολή και έμφραγμα του μυοκαρδίου και να καταλήξει.
Οι μεγάλες προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» να τον κρατήσουν στη ζωή δεν στάθηκαν αρκετές και ο 20χρονος δεν τα κατάφερε.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης