Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παραλήρημα Ψωμιάδη υπέρ Φιλιππίδη για τις γυναίκες: «Αν δεν γούσταρες τότε, να μίλαγες τότε».

Παραλήρημα Ψωμιάδη υπέρ Φιλιππίδη για τις γυναίκες: «Αν δεν γούσταρες τότε, να μίλαγες τότε».
Συγκεκριμένα ανέφερε: «εγώ είμαι αντίθετος με αυτά. Μετά από 20 χρόνια; Αν δεν γούσταρες τότε, να μίλαγες τότε. Τώρα κάνεις την καριέρα σου και βγαίνεις στην τηλεόραση»
Σχετικά Άρθρα

Προκλητικές δηλώσεις του Παναγιώτη Ψωμιάδη για το κίνημα #MeToo και τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και βιασμούς που βλέπουν τους τελευταίους μήνες το φως της δημοσιότητας στη χώρα μας.
Ο πρώην νομάρχης Θεσσαλονίκης αφού εξέφρασε το παράπονό του για ανθρώπους και εκπομπές που «του γύρισαν την πλάτη», κλήθηκε να απαντήσει στο πως «βλέπει» τις καταγγελίες ηθοποιών για τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Σεξιστικές δηλώσεις

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στήριξε τον ηθοποιό που κατηγορείται για βιασμούς, λέγοντας συγκεκριμένα για τις γυναίκες που κατήγγειλαν τα εγκλήματα: «Αν δεν γούσταρες τότε, να μίλαγες τότε».

Συγκεκριμένα ανέφερε: «εγώ είμαι αντίθετος με αυτά. Μετά από 20 χρόνια; Αν δεν γούσταρες τότε, να μίλαγες τότε. Τώρα κάνεις την καριέρα σου και βγαίνεις στην τηλεόραση. Κατηγορούν όλοι τον Πέτρο Φιλιππίδη.
Αν αθωωθεί από το δικαστήριο, ποιος θα τον αποκαταστήσει;».

Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μίλησε στον ANT1, όπου αναφέρθηκε και στο πρόσφατο ατύχημα που είχε αλλά και για τα παράπονά του από την πολιτική.

 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης