Κοινωνία

Σταματήστε το αδιανόητα απαράδεκτο ανθρωποκυνηγητό των ανεμβολίαστων – Ορισμένα ακραία ευτράπελα

Σταματήστε το αδιανόητα απαράδεκτο ανθρωποκυνηγητό των ανεμβολίαστων – Ορισμένα ακραία ευτράπελα

Δυστυχώς θα μπορούσαν να αναφερθούν πολλά παραδείγματα ανά τον κόσμο αλλά εσχάτως ορισμένα έχουν ένα ειδικό ενδιαφέρον.

Σχετικά Άρθρα

Ένα διεθνώς συστηματοποιημένο απαράδεκτο ανθρωποκυνηγητό κατά των ανεμβολίαστων βρίσκεται σε εξέλιξη προκαλώντας οργή και αποδεικνύοντας ότι ο διαχωρισμός σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους είναι σφετερισμός της λογικής, αποτελεί παράνοια…
Δυστυχώς θα μπορούσαν να αναφερθούν πολλά παραδείγματα ανά τον κόσμο αλλά εσχάτως ορισμένα έχουν ένα ειδικό ενδιαφέρον.

Σχέδια για απαγόρευση σε supermarket ανεμβολίαστων στην Γερμανία

Με βάση την Γερμανική εφημερίδα Bild το κρατίδιο της Έσσης ενέκρινε πρόταση που θα επιτρέπει στα καταστήματα τροφίμων να αποφασίσουν εάν θέλουν να απαγορεύσουν την είσοδο ανεμβολίαστων ατόμων.
Στην Γερμανία υπάρχουν κατά βάση δύο μοντέλα, το 3G και το 2G για τους πολίτες.
Ο κανόνας 3G αναφέρεται σε άτομα που έχουν εμβολιαστεί ή νοσήσει οπότε έχουν αποκτήσει φυσική ανοσία.
Ο κανόνας 2G αναφέρεται σε δημόσιους χώρους όπου δίδεται η δυνατότητα εισόδου μόνο σε εμβολιασμένους ανθρώπους.
Υπάρχει η πιθανότητα να εφαρμόσουν τον κανόνα 2G και στα super market, θα μπορεί δηλαδή ένα κατάστημα να μην επιτρέψει την είσοδο μη εμβολιασμένου… μια τέτοια εξέλιξη θα προκαλέσει πλήθος κοινωνικών αντιδράσεων.

Πρόταση οι ανεμβολίαστοι να στερούνται οποιαδήποτε ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης

Ένας «εμπειρογνώμονας» του οποίου το έργο για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο έχουν επικαλεστεί η NY Times και η Washington Post ανέφερε μέσω Twitter ότι οι μη εμβολιασμένοι θα πρέπει να στερούνται νοσοκομειακή περίθαλψη επειδή «δεν είναι κατάλληλοι για ζωή στη γη».

Ο Chris Vickery, ο οποίος περιγράφει τον εαυτό του ως «κυνηγό παραβίασης δεδομένων», καυχιέται για το πώς τα «ευρήματά του συνέβαλαν στις έρευνες που διεξήχθησαν από το FTC, το FBI, το SEC, τη Μυστική Υπηρεσία, το HHS, το SSCI και άλλα».
Γράφοντας στο Twitter, ο Vickery ισχυρίστηκε ότι πρέπει να τεθεί χρονικό όριο η 1η Δεκεμβρίου 2021 σε άτομα που αρνούνται να εμβολιαστούν.
«Ορίστε ημερομηνία τώρα.
Μετά από εκείνη την ημερομηνία, καμία νοσοκομειακή υπηρεσία για τους μη εμβολιασμένους».
«Στη συνέχεια, μετά την προκαθορισμένη ημερομηνία, όποιος επιλέξει να μην εμβολιαστεί κατά του covid-19 μπορεί να αντιμετωπίσει τις συνέπειες αυτής της επιλογής μόνος του», πρόσθεσε ο Vickery.
«Η ανθρώπινη κοινωνία δεν είναι σύμφωνο αυτοκτονίας.
Εάν είστε πολύ χαζός για να μην εμβολιαστείτε για τον covid, τότε δεν είστε κατάλληλοι να συνεχίσετε την ζωή στη Γη».
Αυτή είναι η επιλογή σας, αλλά οι συνέπειες της άρνησης να κάνετε το εμβόλιο είναι να αποχαιρετήσετε τον κόσμο»

Δικαστής απαγόρευσε σε πατέρα να δει την κόρη του εάν πρώτα δεν εμβολιαστεί

Ένας δικαστής στη Νέα Υόρκη απέκλεισε το δικαίωμα ενός πατέρα να δει την τρίχρονη κόρη του, εκτός εάν συμφωνήσει να κάνει το εμβόλιο κατά του COVID-19.
Ναι αλήθεια.
Στις αρχές Σεπτεμβρίου, ο Evan Schein, δικηγόρος που ενεργεί για λογαριασμό της μητέρας στην υπόθεση διαζυγίου ενός ζευγαριού, εξέφρασε ανησυχίες για την κατάσταση εμβολιασμού του πατέρα, οδηγώντας τον δικαστή Matthew Cooper να απαγορεύσει στον πατέρα να δει το παιδί του έως ότου εμβολιαστεί.
Σύμφωνα με τον Cooper, ο πατέρας πρέπει να εμβολιαστεί, επειδή έχει γίνει προαπαιτούμενο ο εμβολιασμός για να «να συμμετέχει ένας άνθρωπος ουσιαστικά στην καθημερινή κοινωνία».
«Οι κίνδυνοι της εθελοντικής παραμονής χωρίς εμβολιασμό και η συναναστροφή με ένα παιδί παραμένει απειλή για την υγεία και την ασφάλεια των παιδιών και δεν μπορούν να υποτιμηθούν», είπε ο δικαστής.
«Δυστυχώς, και κατά τη γνώμη μου, ακατανόητα, μια μεγάλη μειοψηφία, που εκμεταλλεύεται την παραπληροφόρηση, τις θεωρίες συνωμοσίας τάσσονται κατά των εμβολίων» κατέληξε ο δικαστής.

Η Ιταλία απαγορεύει στους ανεμβολίαστους τις υπεραστικές συγκοινωνίες

Σύμφωνα με τον νέο Ιταλικό νόμο, ο οποίος περιγράφεται ως δοκιμαστική υπόθεση για την Ευρώπη, απαγορεύτηκε στους μη εμβολιασμένους να χρησιμοποιούν υπεραστικές δημόσιες συγκοινωνίες, πράγμα που σημαίνει ότι οι διακοπές, τα ταξίδια για εργασία και η επίσκεψη συγγενών έχουν καταστεί αδύνατα για πολλούς.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης