Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Η δυστοπία των lockdowns και της απαράδεκτης απομόνωσης των ανεμβολίαστων επανήλθε – Γιατί θα αποτύχει και αυτό το πείραμα;

Η δυστοπία των lockdowns και της απαράδεκτης απομόνωσης των ανεμβολίαστων επανήλθε – Γιατί θα αποτύχει και αυτό το πείραμα;
Η Ελλάδα ο μίμος της Ευρώπης με την χειρότερη επιδημιολογική εικόνα - Οι ανεμβολίαστοι που παραμένουν συνεπείς με το ελευθεριακό τους δικαίωμα της επιλογής είναι… οι πιο ελεύθεροι και πιο ώριμοι πολίτες.
Σχετικά Άρθρα

Η ελληνική κοινωνία και δυστυχώς και η διεθνής κοινωνία βιώνει ένα καθεστώς πρωτόγνωρης δυστοπίας, κυρίως λόγω της ανικανότητας των πολιτικών να λάβουν τις σωστές αποφάσεις που θα ενώνουν και δεν διαιρούν την κοινωνία.
Πολλές χώρες έχουν επιβάλλει lockdowns στους ανεμβολίαστους και ειδικά η Αυστρία επανέφερε το lockdowns για 20 ημέρες για όλους τους πολίτες εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.
Στην Ελλάδα του μιμητισμού, της επιστημονικής ανεπάρκειας και της πολιτικής μετριότητας… επειδή στην Γερμανία, Αυστρία, Ολλανδία επέβαλλαν τέτοια απαράδεκτα μέτρα… αποφάσισε ο Μητσοτάκης ο έλληνας πρωθυπουργός να τα επιβάλλει και στην Ελλάδα εξοργίζοντας ακόμη περισσότερο 3,3 εκατ πολίτες…
Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι ο Μητσοτάκης είναι ανακόλουθος των λόγων του, στην Βρετανία δήλωνε ότι δεν θα επιβληθεί lockdown στην Ελλάδα σε ανεμβολίαστους και εμβολιασμένους και λίγες ημέρες αργότερα… επέβαλλε καραντίνα στους ανεμβολίαστους…
Το εντυπωσιακό της υπόθεσης είναι ότι οι ανεμβολίαστοι, υποχρεώνονταν σε 3 φορές την εβδομάδα rapid test ώστε να έχουν την δυνατότητα να επισκέπτονται ορισμένους χώρους.
Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι με τα rapid tests ο ανεμβολίαστος αλλά και το εθνικό σύστημα υγείας γνώριζαν ότι είναι αρνητικοί στον covid 19…
Προφανώς πολλά tests θα σταματήσουν καθώς το lockdown στους ανεμβολίαστους τα καθιστά μη χρήσιμα στην καθημερινότητα του πολίτη.
Ο έλληνας πρωθυπουργός, εμφανίζεται λοιπόν ανακόλουθος, ασυνεπής, συνεχίζει τις ελεεινές πρακτικές της ελληνικής πολιτικής, κοινώς το ψέμα… καθίσταται πολιτική επιστήμη και εξαπάτηση της κοινωνίας συνηθισμένο φαινόμενο.

Γιατί θα αποτύχει το νέο πείραμα των lockdowns στους ανεμβολίαστους;

Οι κυβερνήσεις στην προσπάθεια τους να επιβάλλουν τον εμβολιασμό καταφεύγουν σε πρακτικές δυστοπικές, αποδεικνύουν εμμονή και ρεβανσισμό κατά ενός μέρους της κοινωνίας.
Οι περισσότεροι πολίτες διαφωνούν με τον διαχωρισμό της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.
Είναι μια ανήθικη, ιταμή πράξη κατά της κοινωνίας… όμως και αυτός ο διαχωρισμός θα αποτύχει…
Η πίεση θα συνεχιστεί.
Ήδη η Αυστρία ανακοίνωσε ότι από τον Φεβρουάριο του 2021 θα επιβάλλει υποχρεωτικό εμβολιασμό σε όλους τους πολίτες μέτρο που θα φέρει κοινωνική έκρηξη.
Έλληνες τηλεπιστήμονες ήδη αναφέρουν ότι οι ανεμβολίαστοι που καταλήγουν για νοσηλεία ή στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας να πληρώνουν μέρος των εξόδων τους οι ίδιοι.
Τα μέτρα αυτά πέραν από παράνομα θα καταπέσουν σε οποιοδήποτε δικαστήριο γιατί ο κάθε πολίτης πληρώνει τις ασφαλιστικές του εισφορές για να έχει δωρεάν εθνικό σύστημα υγείας.
Εάν το κράτος είναι ανίκανο να παράσχει στους πολίτες υγειονομική κάλυψη, τότε να επιστρέψει τις ασφαλιστικές εισφορές που έχει κρατήσει τόσα χρόνια… οι πολίτες δεν θα ανεχθούν να πληρώνουν την ανεπάρκεια και ανικανότητα…

Η Ελλάδα ο μίμος της Ευρώπης με την χειρότερη επιδημιολογική εικόνα

Η Ελλάδα με 17.200 νεκρούς σχεδόν – θα φθάσουμε στους 20.000 – εμφανίζει μια από τις χειρότερες επιδημιολογικές εικόνες διεθνώς.
Ο Μητσοτάκης κατηγόρησε όχι την ανεπάρκεια του κράτους, του εθνικού συστήματος υγείας, την έλλειψη κλινών και την έλλειψη υγειονομικού προσωπικού αλλά τους ανεμβολίαστους…
Τα όρια του πολιτικού τυχοδιωκτισμού έχουν ξεπεραστεί από πολιτικούς που λόγω μετριότητας αδυνατούν να δουν την πραγματικότητα.
Η κυβέρνηση και η ομάδα τηλεπιστημόνων φέρουν την ευθύνη για το αδιέξοδο της Ελλάδος και την αποτυχία να διαχειριστεί την υγειονομική κρίση.
Πως εξηγείται π.χ. ότι η Σουηδία μια χώρα που χλευάστηκε από τους έλληνες τσαρλατάνους, εμφανίζει μια από τις καλύτερες επιδημιολογικές εικόνες διεθνώς;
Πως η Σουηδία τα κατέφερε χωρίς μάσκες, χωρίς lockdowns, χωρίς μέτρα κοινωνικού αποκλεισμού, χωρίς τον διαχωρισμό των πολιτών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους;
Πως η Σουηδία αλλά και άλλες χώρες εμφανίζουν καλύτερη υγειονομική εικόνα από την Ελλάδα με πληθυσμό πολλαπλάσιο της Ελλάδος όπως η Γαλλία, Ισπανία;
Όταν ένας πολιτικός ρίχνει την ευθύνη στους πολίτες και όχι στις δικές του λανθασμένες επιλογές και στις λανθασμένες στρατηγικές αποδεικνύει την πολιτική του μικρότητα…
Αυτό είναι το πολιτικό προσωπικό της Ελλάδος τους χαρακτηρίζει η πολιτική μικρότητα…

Το νέο πείραμα, απομόνωσης των ανεμβολίαστων θα αποτύχει.
Δυστυχώς τα στοιχεία αποδεικνύουν ότι οι εμβολιασμένοι και νοσούν και μεταδίδουν… αλλά η διαφορά τους είναι ότι είναι εμβολιασμένοι… ακολούθησαν δηλαδή τις εντολές… έγιναν πειθήνια όργανα, προσάρμοσαν την κοινωνική τους συμπεριφορά στους νέους κανόνες.
Οι ανεμβολίαστοι δεν είναι αρνητές, είναι ελεύθεροι άνθρωποι που πιστεύουν στο δικαίωμα της επιλογής, ειδικά μάλιστα όταν δεν υπάρχει κοινωνική υγεία αλλά ατομική…
Οι εμβολιασμένοι που επέλεξαν να εμβολιαστούν από επιλογή είναι αξιοσέβαστοι.
Οι εμβολιασμένοι που εξαναγκάστηκαν να εμβολιαστούν είναι έρμαια του κάθε πολιτικού αγύρτη.
Οι ανεμβολίαστοι που παραμένουν συνεπείς με το ελευθεριακό τους δικαίωμα της επιλογής είναι… οι πιο ελεύθεροι και πιο ώριμοι πολίτες.
Το πείραμα του αποκλεισμού θα αποτύχει… και τότε η αποτυχία θα γυρίσει μπούμερανγκ στην πολιτική μετριότητα που αποφασίζει… τότε θα πρέπει να απολογηθούν για την αποτυχία τους και την ανικανότητα τους να αντιμετωπίσουν… όπως πολλές άλλες χώρες το πρόβλημα όχι με αποκλεισμούς αλλά με συναίνεση και νηφαλιότητα…
Στην Ελλάδα για πολλοστή φορά η μετριότητα κυριαρχεί… και θέλει να επιβληθεί στους ελεύθερους πολίτες.... αλλά θα αποτύχει.

Τι θα πρέπει να γίνει άπαξ και τα δεδομένα αποδεικνύουν ότι η πορεία της Ελλάδος είναι σε λάθος δρόμο

Να καταργηθεί το πιστοποιητικό εμβολιασμού για... όλους και ειδικά για τους νέους είναι άχρηστο

1)Να καταργήσει το πιστοποιητικό εμβολιασμού, το οποίο είναι αναποτελεσματικό για όλους και να το κρατήσει μόνο για τους ηλικιωμένους.
Η στατιστική αποδεικνύει ότι ο covid 19 είναι πανδημία των ηλικιωμένων καθώς ακόμη και σήμερα οι άνω των 60 με 65 ετών διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να νοσήσουν σε σχέση με τους νεότερους.
Το πιστοποιητικό εμβολιασμού για ένα νέο 20 ή 30 ετών δεν έχει κανένα νόημα, αποτελεί μια στατιστική καταγραφή αλλά χωρίς καμία υγειονομική συνεισφορά.
Επίσης καταντάει ανέκδοτο το πιστοποιητικό εμβολιασμού όταν κάθε 6 μήνες θα πρέπει να πραγματοποιείται εμβολιασμός άπαξ και τα εμβόλια χάνουν την δραστικότητα και αποτελεσματικότητα τους.

2)Ο εμβολιασμός πρέπει να είναι προαιρετικός και να αρθούν όλα τα μέτρα που υποκρύπτουν υποχρεωτικότητα.
Π.χ. το ελληνικό κράτος θα πρέπει άμεσα να άρει την καραντίνα στους 6.500 υγειονομικούς που τους έχει θέσει σε αναστολή και να τους εντάξει ξανά στην εργασία τους, στα νοσοκομεία τα οποία έχουν τεράστια πρόβλημα λόγω της έλλειψης προσωπικού.
Επίσης όσοι απολύθηκαν ή βρίσκονται σε αναγκαστική αργία ή σε αναστολή εργασίας, θα πρέπει να αποκατασταθούν άμεσα.
Είναι όχι μόνο προκλητικό αλλά και αντιεπιστημονικό να λες στον εμβολιασμένο ότι έχεις προστατευθεί… και να ανησυχείς από τους ανεμβολίαστους.

Η 3η δόση μόνο στους ηλικιωμένους

3)Να ζητήσει το κράτος από όλους τους ηλικιωμένους πολίτες π.χ. από 60 ετών και άνω να κάνουν το 3ο εμβόλιο ή το δεύτερο ανάλογα, καθώς το τείχος ανοσίας τους έχει καταρρεύσει και ο κίνδυνος να νοσήσουν και να εισαχθούν στα νοσοκομεία αυξάνεται δραματικά.
Τα δεδομένα από τα μεγάλα νοσοκομεία της χώρας αποδεικνύουν ότι οι εμβολιασμένοι εισέρχεται με αυξητικούς ρυθμούς για νοσηλεία… τα κρούσματα μεταξύ εμβολιασμένων αυξάνονται κατακόρυφα.

Άμεση κατάργηση του διαχωρισμού εμβολιασμένου - ανεμβολίαστου

4)Να καταργηθεί άμεσα ο διαχωρισμός – ο απαράδεκτος διαχωρισμός - της κοινωνίας σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.
Αντιθέτως να θεσπιστεί ένα πλαίσιο βασικών κανόνων που θα ισχύει για όλους.
Π.χ. μάσκα σε κλειστούς χώρους και αποστάσεις, μάσκα στα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Το μέτρο που σχεδιάζει να εφαρμόσει η Γερμανία στα μέσα μαζικής μεταφοράς που θα επιβάλλει πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή rabid test για να εισέλθει ένας πολίτης σε ένα λεωφορείο ή μετρό είναι ακραία δυσλειτουργικό και αναποτελεσματικό.
Στα μέσα μαζικής μεταφοράς η χρήση μάσκας είναι μια λειτουργική λύση και ρεαλιστική.

Rabid test για όλους στην εστίαση δωρέαν ή με συμβολική συμμετοχή 1 ευρώ

5)Στην εστίαση και στα καφέ να καταργηθεί το απαράδεκτο μέτρο του διαχωρισμού μεταξύ εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων και να ισχύει για όλους rabid test.

Γιατί το test είναι πιο αποτελεσματικό;
Όταν ένας ανεμβολίαστος έχει κάνει rabit test π.χ. πριν 5 ώρες γνωρίζει ότι είναι αρνητικός, αυτός δεν μεταφέρει τον ιό οπότε δεν μεταδίδει και προφανώς δεν νοσεί, ούτε είναι ασυμπτωματικός.
Ο εμβολιασμένος που δεν κάνει rabid test όχι μόνο είναι φορέας υπερμετάδοσης αλλά νοσεί όπως αποδεικνύεται, με το 40% των βαριά νοσούντων στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός να είναι εμβολιασμένοι.
Τα rabid test να είναι δωρεάν για όλους τους πολίτες, εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους ή να συμφωνηθεί ένα ελάχιστο ποσό συμμετοχής του πολίτη π.χ. 1 ευρώ για κάθε rabit test, βάρος που όλοι μπορεί να σηκώσουν.
Μόνο εάν τα rabid tests δεν είναι αξιόπιστα αλλά εάν δεν είναι… τότε για οι ανεμβολίαστοι τα πληρώνουν 10 ευρώ το ένα;

Να σταματήσει ο εμβολιασμός των νέων

6)Να σταματήσει οποιαδήποτε εμβολιασμός ανθρώπων κάτω των 30 ετών.

Οι ηλικίες των νέων ανθρώπων, των παιδιών και των ενηλίκων μικρής ηλικίας δεν κινδυνεύουν από covid 19.
Η στατιστική στην Ελλάδα είναι συγκλονιστική, στα μικρά παιδιά οι θάνατοι από covid 19 είναι στην κυριολεξία 0.

7)Να αλλάξει ο τρόπος προσέγγισης των νοσοκομείων στον covid 19 και το μήνυμα στην κοινωνία πρέπει να είναι το εξής.
Υπάρχουν ασθένειες πολύ πιο σοβαρές από τον covid 19.
Ένας καρκινοπαθής αντιμετωπίζει πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα από τον καρκίνο και δεν πρέπει να αμελεί την θεραπεία του ή την πρόγνωση ή τις εξετάσεις του.

8)Η Ελλάδα να καταστεί μια πρότυπος χώρα όπου σέβεται όλους τους πολίτες της, που είναι ίσοι απέναντι στην ζωή, απέναντι στο Σύνταγμα και απέναντι στον θάνατο.
Η στατιστική αποδεικνύει ότι τα εμβόλια δεν ανέκοψαν την πορεία θνητότητας και θανάτων.
Οι άνθρωποι συνεχίζουν να πεθαίνουν, οπότε το αφήγημα εμβολιάσου για να διασωθείς είναι μύθευμα όχι πραγματικότητα.
Κάθε πολίτης ελεύθερα θα πρέπει να επιλέξει εάν θα εμβολιαστεί ή δεν θα εμβολιαστεί, χωρίς καμία πίεση και χωρίς κανένα καταναγκασμό που δεν συνάδει με ένα ελεύθερο άνθρωπο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης