Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Νέα μελέτη: Τα εμβόλια για τον COVID-19 με mRNA «αυξάνουν δραματικά» τους δείκτες για οξύ στεφανιαίο σύνδρομο

Νέα μελέτη: Τα εμβόλια για τον COVID-19 με mRNA «αυξάνουν δραματικά» τους δείκτες για οξύ στεφανιαίο σύνδρομο
Τα εμβόλια Mrna COVID αυξάνουν δραματικά τους ενδοθηλιακούς φλεγμονώδεις δείκτες και τον κίνδυνο ACS όπως μετράται με το PULS Cardiac Test
Σχετικά Άρθρα

Το American Heart Association Journal δημοσίευσε έκθεση που επιβεβαιώνουν τους κινδύνους και τις παρενέργειες από τα εμβόλια.
Σύμφωνα με ερευνητές, τα εμβόλια για τον COVID19 αυξάνουν την πιθανότητα καρδιακού επεισοδίου.
«Συμπεραίνουμε ότι τα εμβόλια mRNA αυξάνουν δραματικά τη φλεγμονή στο ενδοθήλιο και τη διήθηση των Τ κυττάρων του καρδιακού μυός και μπορεί να ευθύνονται για τις παρατηρήσεις αυξημένης θρόμβωσης, μυοκαρδιοπάθειας και άλλων αγγειακών συμβάντων μετά τον εμβολιασμό».

Αυτό συμπίπτει ή επιβεβαιώνει τις αναφορές ανά τον κόσμο που επισημαίνουν παρενέργειες που σχετίζονται με την καρδία και υποφέρουν από καρδιακά επεισόδια ή πεθαίνουν από καρδιακή προσβολή, συχνά κατά τη διάρκεια του αγώνα για τους αθλητές ή άλλες δραστηριότητες για τους απλούς ανθρώπους. 

Η πλήρης περίληψη είναι η εξής


Περίληψη 10712:
Τα εμβόλια Mrna COVID αυξάνουν δραματικά τους ενδοθηλιακούς φλεγμονώδεις δείκτες και τον κίνδυνο ACS όπως μετράται με το PULS Cardiac Test

Η ομάδα μας χρησιμοποιεί το PLUS Cardiac Test (GD Biosciences, Inc, Irvine, CA) μια κλινικά επικυρωμένη μέτρηση πολλαπλών βιοδεικτών πρωτεΐνης που δημιουργεί μια βαθμολογία που προβλέπει τον κίνδυνο 5 ετών (ποσοστιαία πιθανότητα) ενός νέου Οξέος Στεφανιαίου Συνδρόμου (ACS).
Η βαθμολογία βασίζεται σε αλλαγές από τον κανόνα πολλαπλών πρωτεϊνικών βιοδεικτών συμπεριλαμβανομένης της IL-16, μιας προφλεγμονώδους κυτοκίνης, του διαλυτού Fas, ενός επαγωγέα απόπτωσης και του αυξητικού παράγοντα ηπατοκυττάρων (HGF) που χρησιμεύει ως δείκτης για τη χημειοταξία των Τ-κυττάρων στο επιθήλιο και τον καρδιακό ιστό, μεταξύ άλλων δεικτών.

Η ανύψωση πάνω από τη νόρμα αυξάνει τη βαθμολογία PULS, ενώ η μείωση κάτω από τη νόρμα μειώνει τη βαθμολογία PULS.
Η βαθμολογία μετράται κάθε 3-6 μήνες στον πληθυσμό ασθενών μας για 8 χρόνια. Πρόσφατα, με την εμφάνιση των εμβολίων mRNA COVID 19 από τη Moderna και την Pfizer, υπήρξαν δραματικές αλλαγές στη βαθμολογία PULS έγιναν εμφανείς στους περισσότερους ασθενείς.
Αυτή η αναφορά συνοψίζει αυτά τα αποτελέσματα.

Συνολικά 566 πόντους, ηλικίας 28 έως 97 ετών, αναλογία M:F 1:1 που παρατηρήθηκε σε προληπτική καρδιολογική πρακτική είχαν ένα νέο τεστ PULS από 2 έως 10 εβδομάδες μετά το 2η δόση του εμβολίου για τον COVID και συγκρίθηκε με την προηγούμενη βαθμολογία PULS 3 έως 5 μήνες πριν από τον εμβολιασμό.
Η βασική γραμμή IL-16 αυξήθηκε από 35=/-20 πάνω από το κανονικό σε 82 =/- 75 πάνω από το κανονικό μετά τον εμβόλιο.
Το sFas αυξήθηκε από 22+/- 15 πάνω από το κανονικό σε 46=/-24 πάνω από το κανονικό μετά τον εμβολιασμό.
Ο HGF αυξήθηκε από 42+/-12 πάνω από το φυσιολογικό σε 86+/-31 πάνω από το φυσιολογικό μετά τον εμβόλιο.
Αυτές οι αλλαγές οδήγησαν σε αύξηση της βαθμολογίας PULS από 11% κίνδυνο ACS 5 ετών σε 25% κίνδυνο ACS 5 ετών.
Κατά τη στιγμή αυτής της αναφοράς, αυτές οι αλλαγές επιμένουν για τουλάχιστον 2,5 μήνες μετά τη δεύτερη δόση εμβολίου.
Συμπεραίνουμε ότι τα εμβόλια mRNA αυξάνουν δραματικά τη φλεγμονή στο ενδοθήλιο και τη διήθηση των κυττάρων Τ του καρδιακού μυός και μπορεί να ευθύνονται για τις παρατηρήσεις αυξημένης θρόμβωσης, μυοκαρδιοπάθεια και άλλα αγγειακά συμβάντα μετά τον εμβολιασμό.
embolia_MRNA.png

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης