Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Αγρίνιο – Στο νοσοκομείο με κορωνoϊό και η αδερφή του Μητροπολίτη Κοσμά

Αγρίνιο – Στο νοσοκομείο με κορωνoϊό και η αδερφή του Μητροπολίτη Κοσμά
Η γυναίκα ηλικίας περίπου 75 χρόνων νοσεί εδώ και αρκετές ημέρες αλλά δεν είχε μεταφερθεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό αν αυτό οφείλεται σε άρνηση

Στο Νοσοκομείο Αγρινίου μεταφέρθηκε εσπευσμένα το μεσημέρι της Πέμπτης 2 Δεκεμβρίου και η αδερφή του αρνητή Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά, η οποία νοσεί επίσης με κορωνοϊό.

Νοσεί εδώ και αρκετές ημέρες

Σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα.
Η γυναίκα ηλικίας περίπου 75 χρόνων νοσεί εδώ και αρκετές ημέρες αλλά δεν είχε μεταφερθεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστό αν αυτό οφείλεται σε άρνηση ή στο ότι δεν είχε κριθεί αναγκαία η νοσηλεία της μέχρι σήμερα.

Πληροφορίες ότι νοσούν και συγγενείς του Μητροπολίτη

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η αδερφή του μητροπολίτη είχε εμφανίσει εδώ και αρκετές ημέρες συμπτώματα, ενώ νοσούν και άλλα συγγενικά του πρόσωπα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας νοσηλεύεται διασωληνωμένος από τα ξημερώματα της Πέμπτης 2 Δεκεμβρίου στον «Ευαγγελισμό», όπου διακομίσθηκε από το Νοσοκομείο Αγρινίου, στο οποίο είχε μεταφερθεί το απόγευμα της Τετάρτης 1ης Δεκεμβρίου.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης