Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Συναγερμός σε ΕΛΑΣ για περιστατικά βίας στο Μενίδι - Απειλούσε τη μητέρα του και μαχαίρωσε αστυνομικό - Γάζωσαν σπίτι με σφαίρες

Συναγερμός σε ΕΛΑΣ για περιστατικά βίας στο Μενίδι - Απειλούσε τη μητέρα του και μαχαίρωσε αστυνομικό - Γάζωσαν σπίτι με σφαίρες
Αστυνομικός νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛΑΣ για τα περιστατικά βίας στο Μενίδι, το βράδυ της Κυριακής (12/12/2021) και το πρωί της Δευτέρας (13/12/2021).
Ειδικότερα, απροσδόκητη τροπή πήρε ο τσακωμός ενός 49χρονου άνδρα με την μητέρα του το βράδυ της Κυριακής στο Μενίδι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας αστυνομικός, ενώ σήμερα το πρωί άγνωστοι πέρασαν έξω από σπίτι στο Μενίδι και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το γάζωσαν με σφαίρες.

Μαχαίρωσε αστυνομικό

Στη 1:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, στην οδό Καραολή στο Μενίδι, έπειτα από έντονο καυγά, ο 49χρονος γιος, ο οποίος έχει ψυχολογικά προβλήματα πήρε όμηρο την μητέρα του μέσα στο σπίτι τους απειλώντας πως θα την σκοτώσει. Οι γείτονες που άκουσαν τις φωνές αλλά και τις απειλές του άνδρα, ειδοποίησαν την Αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο με ισχυρές δυνάμεις. Μάλιστα στο σημείο βρέθηκε και διαπραγματευτής.
Μετά από συζητήσεις των δύο πλευρών η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να βγάλει τη μητέρα από το σπίτι αλλά τη στιγμή της σύλληψης του 49χρονου, αυτός κατάφερε και μαχαίρωσε έναν αστυνομικό, ο οποίος και νοσηλεύεται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο.

Γάζωσαν σπίτι με σφαίρες και εξαφανίστηκαν

Το πρωί της Δευτέρας, άγνωστοι δράστες πέρασαν έξω από σπίτι στο Μενίδι και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές το γάζωσαν με σφαίρες. Το περιστατικό σημειώθηκε στη Φυλής 221 στην συμβολή με την οδό Τσακάλωφ γύρω στις οκτώ το πρωί.
Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.
Οι δράστες διέφυγαν με ένα λευκό αυτοκίνητο με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει κυνηγητό για να το εντοπίσει.
Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως σε αυτό επέβαιναν δύο άτομα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης