Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ιωαννίδης (Stanford): Είμαι κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, δημιουργεί περισσότερα προβλήματα στην κοινωνία

Ιωαννίδης (Stanford): Είμαι κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, δημιουργεί περισσότερα προβλήματα στην κοινωνία
Θα πρέπει να καταργηθούν τα παράλογα μέτρα, τα οποία συντηρούν την πανδημία - Ακόμη και με μηδέν θανάτους, η πανδημία θα διατηρηθεί όσο υπάρχουν παράλογα μέτρα
Σχετικά Άρθρα

Είμαι κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού, δημιουργεί περισσότερα προβλήματα αναφέρει για μια ακόμη φορά ο Γιάννης Ιωαννίδης, καθηγητής Παθολογίας και Επιδημιολογίας του Πανεπιστημίου Stanford σε συνέντευξη του.
Οι άνθρωποι είναι καταπονημένοι με μέτρα και lockdowns, υπάρχει κοινωνική, οικονομική και ψυχολογική καταπόνηση και τα πρόστιμα που σχεδιάζονται απλά περιθωριοποιούν ακόμη περισσότερο τους ανθρώπους.
Να σημειωθεί ότι η αναφορά του Γιάννη Ιωαννίδη επιβεβαιώνεται και από αξιωματούχους της ελληνικής κυβέρνησης όταν αναφέρουν ότι κατά βάση οι ανεμβολίαστοι είναι άνθρωποι χαμηλών εισοδημάτων, οπότε το ετήσιο πρόστιμο των 1.200 ευρώ στοχεύει κατά των χαμηλών εισοδημάτων.

Πλήγμα για το σύστημα κοινωνικής υγείας

Το σύστημα κοινωνικής υγείας έχει ένα σκοπό να υποστηρίξει αυτούς που έχουν την μεγαλύτερη ανάγκη, τους ευάλωτους αλλά βλέπουμε ότι συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.
Ο ανεμβολίαστος ενοχοποιείται τον θεωρούν ηλίθιο, ότι είναι υπεύθυνος για την καταστροφή της κοινωνίας και της δημόσιας υγείας αλλά αυτή η προσέγγιση είναι καταστροφική και απάνθρωπη συνταγή.
Πλήττει τους δεσμούς της κοινωνίας με το σύστημα δημόσιας υγείας, δεν φαίνεται ότι το σύστημα υγείας να είναι αυτό που τον προστατεύει αλλά τον υποχρεώνει, τον στοχοποιεί.
Η πανδημία με αυτές τις μεθόδους δεν θα αντιμετωπιστεί.
Η πανδημία θα αντιμετωπιστεί μόνο όταν μειωθεί ο αριθμός των θανάτων και ταυτόχρονα όταν αυξηθεί η κοινωνική συνοχή.
Θα πρέπει να καταργηθούν τα παράλογα μέτρα, τα οποία συντηρούν την πανδημία.
Ακόμη και με μηδέν θανάτους, η πανδημία θα διατηρηθεί όσο υπάρχουν παράλογα μέτρα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης