Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Θάνατος 54χρονης στον «Ευαγγελισμό»: Εισαγγελική κλήση στον αρνητή δικηγόρο Αντωνιάδη και στον σύζυγό της

Θάνατος 54χρονης στον «Ευαγγελισμό»: Εισαγγελική κλήση στον αρνητή δικηγόρο Αντωνιάδη και στον σύζυγό της
Μετά τις καταθέσεις των γιατρών ο εισαγγελέας κάλεσε τον δικηγόρο να δώσει εξηγήσεις και τον σύζυγο της 54χρονης

Για δυο κακουργήματα κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις στην εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας ο δικηγόρος αρνητής της πανδημίας Νίκος Αντωνιάδης και ο σύζυγος της 54χρονης ασθενούς με κορωνοϊό, η οποία κατέληξε τον περασμένο Σεπτέμβριο στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», αρνούμενη να διασωληνωθεί.
Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τα κακουργήματα της συνέργειας σε θανατηφόρα έκθεση και της συνέργειας στη παραβίαση των μέτρων για τον κορωνοϊό. Ακόμη, ο δικηγόρος κλήθηκε για εξηγήσεις και για το πλημμέλημα της συμμετοχής σε αυτοκτονία.
Σε ό,τι αφορά στο σύζυγο της 54χρονης, αυτός κλήθηκε για ανωμοτί εξηγήσεις ως φυσικός αυτουργός των παραπάνω αδικημάτων.
Για τη συγκεκριμένη υπόθεση είχε διαταχθεί έρευνα από την εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας με αφορμή δημοσίευμα του protothema.gr, προκειμένου να διαπιστωθεί αν κάποιοι απέτρεψαν τη διασωλήνωση της γυναίκας που είχε εισαχθεί στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ανεμβολίαστη.
Στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας κλήθηκαν και κατέθεσαν γιατροί, οι οποίοι περιέγραψαν στον εισαγγελέα όλα όσα συνέβησαν στο νοσοκομείο τις κρίσιμες μέρες που η ασθενής αρνούνταν επίμονα τη διασωλήνωση.
Έτσι, μετά τις καταθέσεις των γιατρών ο εισαγγελέας κάλεσε τον δικηγόρο να δώσει εξηγήσεις και τον σύζυγο της 54χρονης.
Την ίδια ώρα, ο αρνητής δικηγόρος προσέφυγε στη εισαγγελία Εφετών της Αθήνας και ζητεί να μην δικαστεί για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων κατ΄ εξακολούθηση, για το οποίο παραπέμφθηκε σε δίκη έπειτα από δίωξη που του ασκήθηκε.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην προσφυγή του ο κατηγορούμενος επαναλαμβάνει τους ισχυρισμούς του περί σχεδίου εξόντωσης του πληθυσμού με τους εμβολιασμούς κατά της κορωνοϊου.
Τις επόμενες ημέρες ο αρμόδιος εισαγγελέας που εξετάζει τη προσφυγή του δικηγόρου θα προτείνει στο δικαστικό συμβούλιο για την απόρριψη ή όχι του αιτήματος.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης