Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Για 5η μέρα χωρίς ρεύμα το Χαλάνδρι - Σε ξενοδοχεία μεταφέρονται οι κάτοικοι

Κακοκαιρία «Ελπίδα»: Για 5η μέρα χωρίς ρεύμα το Χαλάνδρι - Σε ξενοδοχεία μεταφέρονται οι κάτοικοι
Η προτεραιότητα θα δοθεί σε άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, σε εγκύους, σε οικογένειες με μικρά παιδιά και σε ηλικιωμένους

Στο σκοτάδι εξακολουθούν να βρίσκονται από την περασμένη Δευτέρα, ορισμένες περιοχές στο Χαλάνδρι, λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας κακοκαιρίας «Ελπίδα» που σάρωσε την Αττική, με αποτέλεσμα ο Δήμος να μετακινεί σε ξενοδοχεία τους δημότες που έχουν μείνει χωρίς ρεύμα.
Το πρόβλημα της ηλεκτροδότησης παραμένει και υπάρχουν ακόμη πολλά νοικοκυριά σε τουλάχιστον έξι γειτονιές, που βρίσκονται χωρίς ρεύμα για πέμπτη συνεχόμενη ημέρα και σε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.
Ο δήμαρχος Σίμος Ρούσσος ανέφερε ότι έλαβε ο ίδιος προσωπικά διαβεβαιώσεις από τη ΔΕΔΔΗΕ, πως οι βλάβες θα είχαν αποκατασταθεί σε όλη την πόλη μέχρι χτες (27 Ιανουαρίου) το απόγευμα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί.
Έτσι, η δημοτική Αρχή αποφάσισε να παρέμβει, μέχρι να αποκατασταθούν οι βλάβες και όπως ανακοίνωσε, ήρθε σε συνεννόηση με ξενοδοχεία της πόλης και εξασφάλισε έναν αριθμό δωματίων, όπου μπορούν να φιλοξενηθούν από απόψε οι δημότες εκείνοι που παραμένουν χωρίς ρεύμα.
Η προτεραιότητα θα δοθεί σε άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, σε εγκύους, σε οικογένειες με μικρά παιδιά και σε ηλικιωμένους.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης