Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στον εισαγγελέα ο 23χρονος δολοφόνος του Άλκη – Συνεχίζονται οι έρευνες, αναζητούν τους συνεργούς

Στον εισαγγελέα ο 23χρονος δολοφόνος του Άλκη – Συνεχίζονται οι έρευνες, αναζητούν τους συνεργούς
Πληροφορίες αναφέρουν πως έχουν ταυτοποιηθεί ακόμα δύο άτομα
Σχετικά Άρθρα

Στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα Πέμπτη 3/2 ο 23χρονος φερόμενος δράστης της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη, ο οποίος έπεσε θύμα «τυφλής» οπαδικής βίας στην Θεσσαλονίκη, σε μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.
Σε βάρος του 23χρονου, ο οποίος προβάλλεται ως σεσημασμένος σε επεισόδια οπαδικής βίας, έχει σχηματιστεί δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης για ανθρωποκτονία με δόλο, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συρροή, συμπλοκή με επακόλουθο τον θάνατο, όπως επίσης για παραβάσεις των Νόμων περί Όπλων και Αθλητισμού.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 23χρονος είχε «πρωταγωνιστήσει» και τον Μάρτιο του 2019 σε επεισόδιο οπαδικής βίας, κοντά στο σημείο όπου διαπράχθηκε η δολοφονία του 19χρονου.
Και τότε είχε σχηματιστεί δικογραφία εναντίον του από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης και η υπόθεση είχε παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη, όπου εκκρεμεί μέχρι στιγμής.
Επιπλέον, αναφέρεται πως ήταν παρών και στα σοβαρά επεισόδια στον τελικό Κυπέλλου του 2017 στον Βόλο, όπου οπαδοί είχαν χτυπηθεί με μαχαίρια και άλλα φονικά όπλα μέσα στο γήπεδο

Αναζητούν τους συνεργούς

Εν τω μεταξύ, συνεχίζονται με αμείωτη ένταση οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών για τους υπόλοιπους δράστες της προχθεσινής επίθεσης μέσα από την αξιοποίηση μαρτυριών αλλά και επεξεργασίας οπτικού υλικού.
Πληροφορίες αναφέρουν πως η ΕΛΑΣ έχει προχωρήσει στην ταυτοποίηση δύο ακόμα ατόμων.
Υπενθυμίζεται πως μια ομάδα περίπου 10 ατόμων που επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα, επιτέθηκε στον 19χρονο Άλκη και στους δύο φίλους του λίγα μέτρα από το γήπεδο του Άρη Θεσσαλονίκης, στην περιοχή του Χαριλάου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης