Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Καταιγιστικές εξελίξεις – Τέσσερις νέες συλλήψεις για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη

Καταιγιστικές εξελίξεις – Τέσσερις νέες συλλήψεις για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη
Tη Δευτέρα (7/2) απολογείται ο 23χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονική επίθεση, με οπαδικά κίνητρα, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης
Σχετικά Άρθρα

Σε συλλήψεις τεσσάρων εμπλεκόμενων στη δολοφονική επίθεση με θύμα τον 19χρονο Άλκη Καμπανό προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή (6/2/2022).
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, εκδόθηκαν συνολικά δέκα εντάλματα σύλληψης και εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν ήδη τέσσερις εκ των εμπλεκομένων.
Ταυτοποιήθηκαν άλλοι έξι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση.
Υπενθυμίζεται ότι  τη Δευτέρα (7/2) απολογείται ο 23χρονος, ο οποίος κατηγορείται για τη δολοφονική επίθεση, με οπαδικά κίνητρα, στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.
Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται.

Κούγιας: Η Αλβανία δεν εκδίδει υπόπτους στην Ελλάδα

«Η Αλβανία δεν εκδίδει στην Ελλάδα υπόπτους», ανέφερε ο Αλέξης Κούγιας, συνήγορος της οικογένειας του δολοφονηθέντος Άλκη , ο οποίος εκπροσωπεί νομικά και τους δύο φίλους του 19χρονου που τραυματίστηκαν κατά την ίδια επίθεση, με αφορμή τις πληροφορίες ότι 20χρονος διέφυγε στην Αλβανία για να γλιτώσει τη σύλληψη για την υπόθεση της δολοφονίας του 19χρονου.
«Μου δημιουργεί άσχημη εντύπωση ότι δεν έχουν συλληφθεί οι υπόλοιποι δράστες.
Άκουσα ότι ο ένας διέφυγε για την Αλβανία.
Αυτό που άκουσα ότι θα εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης είναι ένα γράμμα κενό, γιατί η Αλβανία δεν εκδίδει στην Ελλάδα υπόπτους.
Δε θα έρθει ποτέ στην Ελλάδα να δικαστεί, δεν τους εκδίδει η Αλβανία», ανέφερε μιλώντας στο mega ο κ. Κούγιας.
Μιλώντας για την υπόθεση σημείωσε πως «είμαι στο μαύρο σκοτάδι. Θα μάθω τι έχει γίνει μέχρι τώρα για τη διερεύνηση της υπόθεσης, μόλις απολογηθεί ο δράστης που έχει συλληφθεί. Αν δεν λάβω αντίγραφα της δικογραφίας δεν μπορώ να πω κάτι. Ακούω φήμες ότι έχουν εντοπίσει 6-7 άτομα ακόμα. Άλλοτε ακούω ότι συμμετείχαν 2 αυτοκίνητα στην επίθεση, άλλοτε 3. Χτες μου είπαν 4. Μου δημιουργεί άσχημη εντύπωση ότι δεν έχουν συλληφθεί οι υπόλοιποι δράστες».
Σημειώνεται ότι ο κ. Κούγιας την Τρίτη 8/2 θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη για να παραλάβει αντίγραφο της δικογραφίας για την υπόθεση.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης