Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Σοκ στη Βούλα: Ντελιβεράδες μαχαιρώθηκαν για μια παραγγελία

Σοκ στη Βούλα: Ντελιβεράδες μαχαιρώθηκαν για μια παραγγελία
Τελικά ο δράστης, κατάφερε παράλληλο χτύπημα ως προς τον κορμό του σώματος του παθόντα, στην πλάτη του και στο μέσω αυτής με το μαχαίρι που έφερε
Άγριο επεισόδιο μεταξύ ντελιβεράδων με μαχαιρώματα, μπουνιές και κλοτσιές σημειώθηκε το μεσημέρι της 6ης Φεβρουαρίου σε κεντρικό σημείο της Βούλας, στην Αθήνα.
Οι δύο διανομείς του εστιατορίου, ένας 43χρονος Έλληνας και ένας 33χρονος Αλβανός, έπαιξαν μπουνιές με φόντο το μοίρασμα των παραγγελιών με αποτέλεσμα ο 43χρονος να αρπάξει ένα κουζινομάχαιρο να μαχαιρώσει και να κυνηγάει τον 33χρονο έξω στον δρόμο στα έκπληκτα μάτια των θαμώνων του καταστήματος και διερχόμενων πολιτών.
Τελικά ο δράστης, κατάφερε παράλληλο χτύπημα ως προς τον κορμό του σώματος του παθόντα, στην πλάτη του και στο μέσω αυτής με το μαχαίρι που έφερε. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ που μετέβησαν στο σημείο, κατά τις αναζητήσεις τους, εντόπισαν σε παρακείμενο δρόμο, δύο όμοια μεταξύ τους μαχαίρια, με μήκος λάμας 11 εκατοστών και στελέχους-λαβής 10 εκατοστών και τα παρέδωσαν στο Αστυνομικό Τμήμα Βούλας - Βουλιαγμένης ενώ ο δράστης προσήχθη ομοίως.
Το θύμα διεκομίσθη στο νοσοκομείο «Αγία Βαρβάρα» για την παροχή πρώτων βοηθειών όπου όπως προέκυψε από τα ιατρικά έγγραφα διαγνώστηκε με τραυματισμό μη καθορισμένης περιοχής του σώματος, χωρίς να χρήζει περαιτέρω νοσηλείας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης