Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Διπλωματικό θρίλερ στην Ελαφόνησο: Κατέπλευσε πολυτελές γιοτ με 19 Τούρκους αξιωματικούς - Δήλωσαν υποστηρικτές του Gulen

Διπλωματικό θρίλερ στην Ελαφόνησο: Κατέπλευσε πολυτελές γιοτ με 19 Τούρκους αξιωματικούς - Δήλωσαν υποστηρικτές του Gulen
Όπως έχει γίνει γνωστό, την υπόθεση χειρίζεται η ΕΛΑΣ υπό την εποπτεία της ΕΥΠ
Σχετικά Άρθρα

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛΑΣ καθώς σε εξέλιξη βρίσκεται το θρίλερ με το πολυτελές ιστιοφόρο στην Ελαφόνησο στο οποίο επιβαίνουν Τούρκοι πολίτες, που φέρονται να δηλώνουν υποστηρικτές του Gullen.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πρόκειται για τέσσερις οικογένειες και πιο συγκεκριμένα για οκτώ γυναίκες, οκτώ άνδρες και τρία παιδιά.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ανάμεσα τους βρίσκονται κρατικοί αξιωματούχοι και επιχειρηματίες.
Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το πότε απέπλευσαν από την Τουρκία και σύμφωνα με τους ίδιους ο τελικός προορισμός με το πολυτελές ιστιοφόρο -το οποίο δηλώνουν ότι το έχουν αγοράσει- ήταν η Ιταλία.

Μηχανική βλάβη 

Ωστόσο. το σκάφος λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών υπέστη μηχανική βλάβη και έμεινε αρόδο λίγο έξω από την Ελαφόνησο.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με τους Τούρκους επιβάτες, βγήκαν στη στεριά και κατευθύνθηκαν σε κοντινό κάμπινγκ του νησιού, όπου τους εντόπισε ένας κάτοικος που ειδοποίησε τις Αρχές.
Λίγη ώρα αργότερα, με παρέμβαση του Δημάρχου του νησιού, μεταφέθηκαν σε ξενοδοχείο όπου και παραμένουν.
Όπως έχει γίνει γνωστό, την υπόθεση χειρίζεται η ΕΛΑΣ υπό την εποπτεία της ΕΥΠ.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης