Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Έξαλλη η Λατινοπούλου: Όταν η Αριστερά φτερνίζεται, η ΝΔ παθαίνει... πνευμονία

Έξαλλη η Λατινοπούλου: Όταν η Αριστερά φτερνίζεται, η ΝΔ παθαίνει... πνευμονία
Λατινοπούλου: Λυπάμαι πολύ για την οβιδιακή μεταμόρφωση της ΝΔ από ένα κεντροδεξιό κόμμα σε ένα κόμμα που έχει καταντήσει ένα καταπράσινο ποτάμι, που υπηρετεί πιστά την ορθοπολιτική ατζέντα των Democrats της Αμερικής και σε λίγο θα ανταγωνίζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος εξυπηρετεί καλύτερα τους επαγγελματίες δικαιωματιστές
Σχετικά Άρθρα
H πρώην πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας Αφροδίτη Λατινοπούλου την περασμένη εβδομάδα πρόσφατα προκάλεσε έντονες αντιδράσεις με το bodyshaming στη Δανάη Μπάρκα για τα κιλά της, με τη ΝΔ να προχωρά άμεσα στην απομάκρυνσή της από το κόμμα.
Τώρα η νεαρή Θεσσαλονικιά δικηγόρος περνά στην αντεπίθεση, λέγοντας σε ανάρτησή της πως όταν "η Αριστερά φτερνίζεται, η ΝΔ παθαίνει πνευμονία και τρέχει να κάνει διαγραφές στελεχών", καταγορώντας τη Νέα Δημοκρατία πως έχει καταντήσει από κεντροδεξιό κόμμα σε καταπράσινο ποτάμι".
"Έχει περάσει μια βδομάδα από το περίφημο στόρι στο Instagram, όπου καυτηρίαζα το πώς παρουσιάζουν τα sites τη νοσηρή παχυσαρκία, δημιουργώντας λάθος πρότυπα στη χώρα μας. Αρκετοί με ρωτάτε τι έχει συμβεί με τη Νέα Δημοκρατία, καθώς ακούστηκαν διάφορα στα ΜΜΕ. Είμαι μέλος της ΝΔ από το 2016 ως και σήμερα. Περίμενα λοιπόν από ένα κόμμα που έχω υπηρετήσει με συνέπεια να έχει τη στοιχειώδη ευθιξία εάν διαφωνεί με τις θέσεις μου να βγει και να το πει ξεκάθαρα, χωρίς υπεκφυγές" αναφέρει στην ανάρτησή της η Αφροδίτη Λατινοπούλου.
"Η Νέα Δημοκρατία των αρίστων, όπως ευαγγελίζεται ο σημερινός αρχηγός της, υποτίθεται πως έχει καταστατικό λειτουργίας, γραμματέα, κομματικά όργανα, αλλά και διαδικασίες που υπηρετούνται πιστά. Παρόλα αυτά στη δική μου περίπτωση δεν ακολουθήθηκε καμία διαδικασία από τις προβλεπόμενες και φυσικά δεν έγινε καμία διαγραφή, αφού κανένα όργανο δεν συνεδρίασε και κανένας γραμματέας δεν υπέγραψε καμία απόφαση διαγραφής. Αντιθέτως, έδωσαν στα ελεγχόμενα από τη Νέα Δημοκρατία sites διαρροές μέσω κύκλων που μου διαμήνυαν πως δεν θα ήμουν υποψήφια στις ερχόμενες εκλογές με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας" συνεχίζει η πρώην πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, Αφροδίτη Λατινοπούλου.
"Η διαγραφή αγαπημένοι μου φίλοι απαιτεί αιτιολόγηση, όμως, στο Μαξίμου καταλάβανε πως μια τέτοια εξωφρενική εξήγηση για ενδεχόμενη διαγραφή μου θα εξαγρίωνε ακόμα περισσότερο τον κόσμο. Οπότε προσπάθησαν να με διώξουν μέσω κύκλων και μέσω διαρροών, ό,τι πιο άνανδρο έχω συναντήσει στην πολιτική μου καριέρα έως και σήμερα" σημειώνει η κυρία Λατινοπούλου.
"Λυπάμαι πολύ για την οβιδιακή μεταμόρφωση της ΝΔ από ένα κεντροδεξιό κόμμα σε ένα κόμμα που έχει καταντήσει ένα καταπράσινο ποτάμι, που υπηρετεί πιστά την ορθοπολιτική ατζέντα των Democrats της Αμερικής και σε λίγο θα ανταγωνίζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ για το ποιος εξυπηρετεί καλύτερα τους επαγγελματίες δικαιωματιστές. Εκεί φυσικά δεν θα μπορούσα να ανήκω ποτέ" καταλήγει η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης