Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Tραγωδία στη Φθιώτιδα: Κέρασε όλο το καφενείο, τους ρώτησε αν θα πάνε στη κηδεία του και αυτοκτόνησε

Tραγωδία στη Φθιώτιδα: Κέρασε όλο το καφενείο, τους ρώτησε αν θα πάνε στη κηδεία του και αυτοκτόνησε
Στο σημείο έφτασαν περιπολικά του ΑΤ Αμφίκλειας προκειμένου να εξετάσουν όλα τα στοιχεία, για τη διερεύνηση της υπόθεσης που βύθισαν στο πένθος την τοπική κοινωνία
Τραγωδία στη Φθιώτιδα καθώς τέλος στη ζωή του έβαλε ένας 90χρονος που διέμενε στο Παλαιοχώρι Δωριέων, το μεσημέρι της Παρασκευής. 
Ειδικότερα, ο ηλικιωμένος άνδρας φαίνεται πως αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες συγχωριανών του, το ίδιο πρωί είχε πάει στο καφενείο του χωριού και τους κέρασε όλους.
Φεύγοντας τους ρώτησε αν θα πάνε στην κηδεία του, με τους ανθρώπους εκεί να τον πειράζουν καθώς δεν πίστεψαν ότι μιλούσε σοβαρά, ενώ μάλιστα ειδοποίησε και κάποιους συγγενείς του καλώντας τους επίσης στην κηδεία του.
Δυστυχώς πριν προλάβουν κι εκείνοι να ειδοποιήσουν και να ελέγξουν αν τα έλεγε σοβαρά, ο ηλικιωμένος μέσα στο σπίτι όπου διέμενε μόνος του έστρεψε πάνω του το κυνηγετικό όπλο που είχε και αυτοπυροβολήθηκε.
Στο σημείο έφτασαν περιπολικά του ΑΤ Αμφίκλειας προκειμένου να εξετάσουν όλα τα στοιχεία, για τη διερεύνηση της υπόθεσης που βύθισαν στο πένθος την τοπική κοινωνία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης

`
Κλείσιμο