Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Βύρωνα και Νέα Σμύρνη την Κυριακή 9/10 - Οι κλειστοί δρόμοι έως τις 14:00

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε Βύρωνα και  Νέα Σμύρνη την Κυριακή 9/10 - Οι κλειστοί δρόμοι έως τις 14:00
Τα σημεία της προσωρινής διακοπής της κυκλοφορίας των οχημάτων

Σειρά κυκλοφοριακών ρυθμίσεων λόγω διεξαγωγής αθλητικών εκδηλώσεων στο Βύρωνα, αλλά και σε οδούς της Νέας Σμύρνης λόγω του «6ου Αγώνα Δρόμου Ιστορικής Μνήμης, Νέας Σμύρνης», θα ισχύσουν αύριο, Κυριακή 9/10.
Συγκεκριμένα, λόγω διεξαγωγής αθλητικών εκδηλώσεων με την επωνυμία « STREET HANDBALL », την Κυριακή 9/10 κατά τις ώρες 10:00 – 14:00, θα πραγματοποιηθεί η προσωρινή απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης και προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην οδό Καραολή και Δημητρίου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Νέας Ελβετίας και Φορμίωνος, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Καρέα, περιοχής Δήμου Βύρωνος.

Νέα Σμύρνη

Παράλληλα, την Κυριακή 9/10 λόγω διεξαγωγής του «6ου Αγώνα Δρόμου Ιστορικής Μνήμης, Νέας Σμύρνης», θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδούς περιοχής Δήμου Νέας Σμύρνης:

  • Προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων κατά τις ώρες 07:00 έως 14:00 στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Κράτητος και Αχιλλέως και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
  • Προσωρινή και σταδιακή απαγόρευση της στάσης και της στάθμευσης των οχημάτων κατά τις ώρες 06:00 έως 14:00, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Πατριάρχου Ιωακείμ και Δορυλαίου – Βηθυνίας και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Στο πλαίσιο αυτό, οι οδηγοί, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, καλούνται να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς, κατά τα αναφερόμενα χρονικά διαστήματα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης