Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Διαψεύδει η πρόεδρος Εκδιδόμενων Προσώπων την Καρατζιώτη: «Στους οίκους ανοχής δεν βάζουμε ανήλικα»

Διαψεύδει η πρόεδρος Εκδιδόμενων Προσώπων την Καρατζιώτη: «Στους οίκους ανοχής δεν βάζουμε ανήλικα»
Σημειώνεται ότι η κ. Καρατζιώτη, σε ερώτηση για το πώς άφηνε να εκτυλίσσονται αυτές οι αποτρόπαιες καταστάσεις στην επιχείρηση που διατηρεί, απάντησε ότι συνέβαιναν όταν εκείνη απουσίαζε
Σχετικά Άρθρα

Δηλώσεις που προκάλεσαν σοκ για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης έκανε νωρίτερα σήμερα η Κωνσταντίνα Καρατζιώτη, ωστόσο την «άδειασε» η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος (ΣΕΠΕ) Έλλη Κανελλοπούλου.
Η κ. Καρατζιώτη βρέθηκε το πρωί στην Ευελπίδων την ώρα που είχαν συγκεντρωθεί δημοσιογράφοι και κάμερες αναμένοντας την άφιξη των δύο βιαστών της 12χρονης. Εκεί μίλησε στους δημοσιογράφους, στους οποίους συστήθηκε ως πρόεδρος των Εκδιδόμενων Γυναικών Ελλάδος, και κατόπιν προχώρησε σε σοκαριστικές καταγγελίες.
Δήλωσε ότι πήγε να καταθέσει στην ανακρίτρια με σκοπό να παραθέσει -όπως είπε- βίντεο στα οποία φαίνεται ο 53χρονος μαζί με την 12χρονη μέσα σε οίκους ανοχής. Υποστήριξε, μάλιστα, πως δεν ήταν το πρώτο ανήλικο κορίτσι που έφερνε στον χώρο της ο μαστροπός Ηλίας Μίχος.
Σημειώνεται ότι η κ. Καρατζιώτη, σε ερώτηση για το πώς άφηνε να εκτυλίσσονται αυτές οι αποτρόπαιες καταστάσεις στην επιχείρηση που διατηρεί, απάντησε ότι συνέβαιναν όταν εκείνη απουσίαζε.
Ωστόσο, λίγο αργότερα, σε δηλώσεις της στο ThessToday.gr η πρόεδρος του Σωματείου Εκδιδόμενων Προσώπων Ελλάδος (ΣΕΠΕ) Έλλη Κανελλοπούλου υποστήριξε ότι η κυρία Καρατζιώτη δεν είναι καν μέλος του σωματείου.
«Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά, δεν βάζουμε στα σπίτια μας ούτε ανήλικα αγόρια ούτε ανήλικα κορίτσια», ανέφερε σχετικά με τις καταγγελίες της Καρατζιώτη, προσθέτοντας: «Αν είναι ποτέ δυνατόν! Δεν έχουμε καμία σχέση με αυτά, στους οίκους ανοχής εργάζονται αποκλειστικά ενήλικοι άνθρωποι. Αν κάποιοι -πόσω μάλλον η κυρία Καρατζιώτη- γνωρίζουν για τέτοια σοβαρά παραπτώματα που έχουν να κάνουν με παιδιά, να πάνε να τα παραθέσουν στην Αστυνομία. Όσοι εμπλέκονται με βιασμούς να πάνε στα Τάρταρα».
«Εγώ είμαι εκπρόσωπος του σωματείου από το 1999 και η συγκεκριμένη (η κυρία Καρατζιώτη) δεν ήταν ποτέ μέλος. Κακώς το είπε, δεν έπρεπε να συνδέσει τους οίκους ανοχής που δουλεύουν νόμιμα, με μια τόσο σοβαρή καταγγελία που σχετίζεται με βιασμό ανηλίκου. Είναι άλλο ο βιασμός, κι άλλο η συνεύρεση ενηλίκων με συναίνεση», επισήμανε η κ. Κανελλοπούλου.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης