Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Υπόθεση 12χρονης: Κατάθεση ακόμη ενός άνδρα – Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ, αναμένονται νέες συλλήψεις

Υπόθεση 12χρονης: Κατάθεση ακόμη ενός άνδρα – Συνεχίζονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ, αναμένονται νέες συλλήψεις
Σε εξέλιξη οι αστυνομικές έρευνες για την υπόθεση της 12χρονης στα Σεπόλια
Σχετικά Άρθρα

Συνεχίζονται οι έρευνες της Ελληνικής Αστυνομίας στην υπόθεση του βιασμούς και εκπόρνευσης της 12χρονης στον Κολωνό, ενώ αναμένονται και νέες συλλήψεις το επόμενο διάστημα.
Και ενώ η 37χρονη μητέρα που κατηγορείται ότι εξέδιδε την ανήλικη πήρε τον δρόμο για την φυλακή, στη ΓΑΔΑ παρουσιάστηκε αυτοβούλως ακόμη ένας άντρας τη Δευτέρα (17/10), δηλώνοντας ότι είναι χρήστης διαδικτυακής εφαρμογής γνωριμιών, όμως - όπως υποστήριξε - δεν έχει κάποια επαφή με ανήλικο.
Όπως τονίζει σχετικά η ΕΛ.ΑΣ, ο άντρας εξετάστηκε ενόρκως και στη συνέχεια αποχώρησε, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του στην υπόθεση βιασμού.

Απολογούνται την Τετάρτη 19/10 οι τρεις συλληφθέντες

Την Τετάρτη 19/10 θα απολογηθούν ενώπιον της Ανακρίτριας οι τρεις συλληφθέντες για την υπόθεση της 12χρονης, κατηγορούμενοι γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής.
Πρόκειται για τον 36χρονο που συνελήφθη το Σάββατο 15/10, τον 33χρονο και τον 34χρονο, οι οποίοι αρνούνται τις κατηγορίες.
Ο 36χρονος συνελήφθη στον Πειραιά και κατηγορείται ότι απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής.
Πρόκειται για κάτοικο των δυτικών προαστίων, διοικητικό εργαζόμενο στο νοσοκομείο Μεταξά, ο οποίος με εντολή του υπουργού Υγείας Θ. Πλεύρη, τέθηκε σε διαθεσιμότητα και κινούνται οι διαδικασίες για την απόλυσή του.
Επίσης, ο 33χρονος είναικατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με τη ανήλικη έναντι αμοιβής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, υποστηρίζει ότι έχει πρόβλημα διανοητικό, κάτι που επιβεβαιώνεται από γιατρό που τον εξέτασε στη ΓΑΔΑ στις 16/10.
Τέλος, αύριο (19/10) θα απολογηθεί και ο 34χρονος που συνελήφθη στις 16/10 στην Αθήνα, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες συνομιλούσε μέσω διαδικτυακής εφαρμογής με την 12χρονη, ενώ κατηγορείται ότι συνευρέθηκε μαζί της έναντι αμοιβής.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης