Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ελληνική Αστυνομία: Πέντε συλλήψεις για τα επεισόδια στο Σύνταγμα - Τραυματίστηκαν 7 αστυνομικοί

Ελληνική Αστυνομία: Πέντε συλλήψεις για τα επεισόδια στο Σύνταγμα -  Τραυματίστηκαν 7 αστυνομικοί
Οι αστυνομικοί προχώρησαν σε 6 προσαγωγές ατόμων, από τα οποία τα 5 συνελήφθησαν
Σχετικά Άρθρα
Πέντε συλλήψεις έγιναν στη διάρκεια των επεισοδίων στο Σύνταγμα, ενώ τραυματίστηκαν 7 αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία, τις «πρωινές ώρες σήμερα, Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 με πρωτοβουλία διάφορων Σωματείων, Οργανώσεων και Συλλογικοτήτων, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας, περίπου 10.000 ατόμων, στην πλατεία Συντάγματος, με αφορμή το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη.
Ομάδα άνω των 200 ατόμων, τα οποία βρίσκονταν μέσα και στην περίμετρο της συγκέντρωσης και στη συνέχεια της πορείας, εκτόξευσαν μάρμαρα, πέτρες και βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών δυνάμεων.
Τα εν λόγω άτομα ευρισκόμενα στο τέλος της πορείας και συγκεκριμένα στην οδό Πανεπιστημίου, συνέχισαν τις επιθέσεις εναντίον των αστυνομικών, προκαλώντας παράλληλα φθορές σε κτίρια και οχήματα».
Οι αστυνομικές δυνάμεις για να αποκρούσουν τις επιθέσεις, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, πραγματοποίησαν περιορισμένη χρήση των αναγκαίων ενδεδειγμένων μέσων και προχώρησαν σε 6 προσαγωγές ατόμων, από τα οποία τα 5 συνελήφθησαν.
Σημειώνεται τέλος στην ίδια ανακοίνωση ότι, από τις εν λόγω επιθέσεις τραυματίστηκαν 7 αστυνομικοί, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης