Τελευταία Νέα
Κοινωνία

ΕΛ.ΑΣ - Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις διαρρηκτών που έμπαιναν σε σπίτια με αντικλείδια - Πάνω από 14 χιλ. ευρώ η λεία τους

ΕΛ.ΑΣ - Θεσσαλονίκη: Δύο συλλήψεις διαρρηκτών που έμπαιναν σε σπίτια με αντικλείδια - Πάνω από 14 χιλ. ευρώ η λεία τους
Η λεία τους περιλαμβάνει χρηματικά ποσά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και είδη ρουχισμού, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 14.400 ευρώ
Στη σύλληψη δύο ληστών στην Καλαμαριά, μετά από καταγγελία για διάρρηξη σε διαμέρισμα της περιοχής, προχώρησαν αστυνομικοί.
Συνελήφθησαν δύο άτομα και ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ενός ακόμη συνεργού τους.
Πρόκειται για έναν 36χρονο αλλοδαπό και έναν 33χρονο, οι οποίοι από κοινού με συνεργό τους εισήλθαν με αντικλείδι σε διαμέρισμα στην περιοχή της Καλαμαριάς και αφαίρεσαν τρία αντρικά ρολόγια, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή τους. Επίσης, κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο και ένα ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποίησαν οι δράστες ως όχημα προσέγγισης στο σημείο της κλοπής.
Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Η δράση τους

Από την περαιτέρω έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Κορδελιού-Ευόσμου, με τη συνδρομή συναδέλφων τους του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας και του Τμήματος Ασφαλείας Καλαμαριάς, προέκυψε ότι οι συλληφθέντες μαζί με 38χρονο αλλοδαπό συνεργό τους, από 25/52023 έως τις 4/5 προέβησαν σε 9 επιπλέον διαρρήξεις οικιών στις περιοχές Ευόσμου, Κορδελιού, Σταυρούπολης και Θεσσαλονίκης, στις οποίες εισέρχονταν με τη χρήση αντικλειδιών.
Η λεία τους περιλαμβάνει χρηματικά ποσά, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και είδη ρουχισμού, η αξία των οποίων υπερβαίνει τα 14.400 ευρώ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης