Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κακοκαιρία Daniel: Ο στρατός έχει απεγκλωβίσει 406 πολίτες – Δένδιας: Συνεχίζουμε…

Κακοκαιρία Daniel: Ο στρατός έχει απεγκλωβίσει 406 πολίτες – Δένδιας: Συνεχίζουμε…
Oι Ένοπλες Δυνάμεις θα συνεχίσουν να πράττουν το καθήκον τους, αποτελώντας τμήμα της ελληνικής κοινωνίας τόνισε ο κ.Δένδιας
Σχετικά Άρθρα
Στον απεγκλωβισμό 406 πολιτών από τις πλημμυρισμένες εκτάσεις και χωριά της Θεσσαλίας έχει συμβάλλει το προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων, όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του το υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Σε δήλωση του ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας εξέφρασε τις ευχαριστίες του στο προσωπικό δυναμικό των ενόπλων δυνάμεων.
«Θα ήθελα κατ' αρχάς να εκφράσω τη βαθύτατη οδύνη για τις ζωές που χάθηκαν κατά την πρόσφατη πρωτοφανή κακοκαιρία.
Εκφράζω τη συμπαράστασή μου στους οικείους τους, όπως και τη συμπαράσταση της Ηγεσίας και του συνόλου του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων.
Θα ήθελα επίσης να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στους κατοίκους των περιοχών οι οποίες επλήγησαν.
Για τις καταστροφές στις περιουσίες τους και στις υποδομές στους τόπους κατοικίας τους.
Υποχρεούμαι όμως να εκφράσω και τις ευχαριστίες μου στις γυναίκες και τους άνδρες των Ενόπλων Δυνάμεων.
Με αυταπάρνηση, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, εκτέλεσαν με επαγγελματισμό και αφοσίωση στο καθήκον τις εντολές που τους δόθηκαν για βοήθεια στους συνανθρώπους μας.
Επιθυμώ να διαβεβαιώσω την ελληνική κοινωνία ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις θα συνεχίσουν να παρέχουν βοήθεια όπου κληθούν από το Εθνικό Συντονιστικό Κέντρο για τη Διαχείριση Κρίσεων του Υπουργείου Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας και σε συνεργασία με τις υπόλοιπες αρμόδιες Αρχές.
Όπως προβλέπεται από το υπάρχον θεσμικό πλαίσιο, έχοντας τεθεί σε ετοιμότητα από την Τετάρτη το βράδυ.
Ουδεμία καθυστέρηση υπήρξε.
Οι Ένοπλες Δυνάμεις της πατρίδας μας θα είναι και στο μέλλον σε πλήρη ετοιμότητα να τεθούν στην υπηρεσία της κοινωνίας και των πολιτών σε παρόμοιες δύσκολες ώρες, εάν έρθουν.
Σε κάθε περίπτωση, οι Ένοπλες Δυνάμεις θα συνεχίσουν να πράττουν το καθήκον τους, αποτελώντας τμήμα της ελληνικής κοινωνίας, αλλά ταυτόχρονα και σκέπη της» υπογράμμισε ο κ.Δένδιας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης