Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Έβρος: Λαθροδιακινητής μετέφερε μετανάστες με... «βουλγάρικο πυροσβεστικό»

Έβρος: Λαθροδιακινητής μετέφερε μετανάστες με... «βουλγάρικο πυροσβεστικό»
Σημειώνεται ότι ο διακινητής αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού ενώ κινούνταν στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου
Με όχημα, τα χαρακτηριστικά και οι επιγραφές του οποίου προσομοίαζαν με πυροσβεστικό όχημα των Αρχών της Βουλγαρίας, αλλοδαπός διακινητής επιχείρησε χθες να μεταφέρει παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τρεις μετανάστες.
Σημειώνεται ότι ο διακινητής αρχικά δεν συμμορφώθηκε σε σήμα στάσης των αστυνομικών του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού ενώ κινούνταν στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου.
Στη συνέχεια ακινητοποίησε το όχημα και τράπηκε πεζός σε φυγή προσπαθώντας να διαφύγει τη σύλληψη.
Επιπλέον όπως διαπιστώθηκε ο οδηγός διακινητής στερείται άδειας ικανότητας οδήγησης.
Σε δεύτερη περίπτωση, στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Καβάλας, αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αστυνομίας Δράμας συνέλαβαν τον ημεδαπό διακινητή, διότι εντοπίστηκε από κοινού με άγνωστο συνεργό του που αναζητείται, να μεταφέρουν παράνομα στην ενδοχώρα, με δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, συνολικά 6 μη νόμιμους μετανάστες.
Σημειώνεται ότι οι παραπάνω οδηγοί – διακινητές, αρχικά δε συμμορφώθηκαν σε σήμα στάσης των αστυνομικών, ενώ ακολούθως ακινητοποίησαν τα οχήματά τους και τράπηκαν πεζοί σε φυγή, πλην όμως ο ένας εξ αυτών εντοπίστηκε και συνελήφθη.
Κατασχέθηκαν τα ανωτέρω οχήματα, χρηματικό ποσό και κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους Εισαγγελείς, ενώ την προανάκριση για τις δύο υποθέσεις ενεργούν τα Τμήματα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού Αλεξανδρούπολης και Κάτω Νευροκοπίου Δράμας.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης