Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ο Οικονόμου έπαθε Πορτοσάλτε: «Ήταν σαν τα ψοφίμια στον κάμπο της Θεσσαλίας ο ΣΥΡΙΖΑ και αναστήθηκε»

Ο Οικονόμου έπαθε Πορτοσάλτε: «Ήταν σαν τα ψοφίμια στον κάμπο της Θεσσαλίας ο ΣΥΡΙΖΑ και αναστήθηκε»
Ο παρουσιαστής παρομοίασε με τα «ψοφίμια της Θεσσαλίας» τον ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις εσωκομματικές εκλογές που στον πρώτο γύρο κέρδισε ο Στέφανος Κασσελάκης
Σε έναν άστοχο χαρακτηρισμό προχώρησε ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Οικονόμου, αναφερόμενος στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ, στηρίζοντας ένθερμα την κυβέρνηση όπως ο συνάδελφος του Άρης Πορτοσάλτε.
Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής παρομοίασε με τα «ψοφίμια της Θεσσαλίας» τον ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τις εσωκομματικές εκλογές που στον πρώτο γύρο κέρδισε ο Στέφανος Κασσελάκης.
«Αυτοί οι 150.000 δυσαρεστημένοι είναι με την κυβέρνηση έτσι και αλλιώς. Κανένα μήνυμα δεν είναι. Αυτοί οι άνθρωποι πήγαν να αναστήσουν το κόμμα τους. Απολύτως κανένα μήνυμα. Αυτοί οι άνθρωποι ψήφισαν Μητσοτάκη και δυσαρεστήθηκαν;» διερωτήθηκε ο Δημήτρης Οικονόμου.
Στη συνέχεια για τις 43.000 νέες εγγραφές ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ δήλωσε:
«Ε και; Ο Κασσελάκης τους ξεσήκωσε αυτούς. Ποιος τους ξεσήκωσε ο Μητσοτάκης; Δυσαρεστήθηκαν με τον Μητσοτάκη που έκανε παροχές στη Θεσσαλονίκη;».
Στην ερώτηση αν στέλνουν μήνυμα για μια ισχυρή Αξιωματική Αντιπολίτευση, τόνισε:
«Όχι, στέλνουν μήνυμα ανασύνταξης του κόμματός τους το οποίο ήταν ψοφίμι. Ήταν σαν τα ψοφίμια στον κάμπο της Θεσσαλίας ο ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη και αναστήθηκε. Δεν ήταν μήνυμα στην κυβέρνηση. Αυτό είναι το ψοφίμι που επέπλεε και κάποιος το τράβηξε στη ζωή, ο οποίος είναι ο Κασσελάκης. Αυτό είναι ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα! Τι μήνυμα θα στείλουν αυτοί στον Μητσοτάκη; Σε μία εσωκομματική διαδικασία τι μήνυμα να στείλεις;».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης