Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Πατέρας συλληφθέντα για τον τραυματισμό αστυνομικού στου Ρέντη: Αν όντως το έχει κάνει, κατέστρεψε τη ζωή του

Πατέρας  συλληφθέντα για τον τραυματισμό αστυνομικού στου Ρέντη: Αν όντως το έχει κάνει, κατέστρεψε τη ζωή του
Στη ΓΑΔΑ δίνει κατάθεση και ο 16χρονος αδερφός του δράστη
Σχετικά Άρθρα
«Το παιδί αυτό είναι 18 χρονών, μόνο πορτοκαλάδα έπινε. Πήγαινε στη σχολή να γίνει υδραυλικός, δεν τον είχα να κάνει αυτό το πράγμα», ανέφερε ο πατέρας του συλληφθέντα που ευθύνεται για τον τραυματισμό του 31χρονου αστυνομικού, καθώς ομολόγησε ότι έριξε τη μοιραία ναυτική φωτοβολίδα.
«Αν μου το είχε πει ο γιος μου θα είχα πάει από μόνος μου να καταθέσω, να αλαφρύνω τη θέση του. Αν όντως το έχει κάνει αυτός πάει, κατέστρεψε τη ζωή του», είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του δράστη.
Πρόσθεσε ότι στη ΓΑΔΑ βρίσκεται και δίνει κατάθεση και ο μικρός του γιός, 16 ετών, καθώς βρισκόταν επίσης στο γήπεδο το βράδυ των επεισοδίων στις 7/12.
Σε ό,τι αφορά τη σύλληψη του 18χρονου, ο πατέρας ανέφερε ότι «τον έπιασαν χθες το βράδυ στο σπίτι της κοπέλας του. Ήταν σε αυτούς που είχαν πιάσει την Πέμπτη, αλλά τον άφησαν την Παρασκευή το βράδυ. Εγώ το έμαθα από την κοπέλα του που με πήρε και μου είπε να πάω στην ΓΑΔΑ για να του φέρω φαγητό. Ήρθαν και κάτι Αστυνομικοί από εδώ, από το σπίτι, και μου είπαν ότι έχουν πιάσει και άλλα 15-20 άτομα. Τίποτα άλλο δεν ξέρω».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης