Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Τραγωδία των Τεμπών: Οι ανακριτές ξεδιπλώνουν το κουβάρι της έρευνας - Τι περιμένουν από τη Siemens - Οι ενέργειες των οικογενειών

Τραγωδία των Τεμπών: Οι ανακριτές ξεδιπλώνουν το κουβάρι της έρευνας - Τι περιμένουν από τη Siemens - Οι ενέργειες των οικογενειών
Εντός των επομένων ημερών ο Εφέτης Ανακριτής αναμένεται για πρώτη φορά να καλέσει στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ, ανοίγοντας έτσι τη «βεντάλια» της έρευνας
Οι δύο προφυλακισμένοι για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών και συγκεκριμένα, ο σταθμάρχης και ο επιθεωρητής διοίκησης του ΟΣΕ καθώς και οι σταθμάρχες εναντίον των οποίων έχουν ασκηθεί διώξεις και για κακουργηματικές πράξεις αναμένεται να περάσουν την πόρτα του Εφέτη Ανακριτή αυτή την εβδομάδα.
Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες εντός των επομένων ημερών ο Εφέτης Ανακριτής αναμένεται για πρώτη φορά να καλέσει στελέχη της ΕΡΓΟΣΕ, ανοίγοντας έτσι τη «βεντάλια» της έρευνας και στις ιδιωτικές εταιρίες του σιδηροδρόμου.
Επιπρόσθετα, εντός της προσεχούς εβδομάδας αναμένεται να μεταβούν στον Εφέτη Ανακριτή και να υποβάλλουν μήνυση κατά του απερχόμενου περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού και άλλες οικογένειες θυμάτων, πέραν του Συλλόγου Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών, που έχει υποβάλλει μήνυση εδώ και καιρό.
Σύμφωνα με πληροφορίες η μήνυση θα αφορά στην κάλυψη με τσιμέντο του χώρου του δυστυχήματος λίγες μόλις μέρες μετά από αυτό.
Η ανακριτική έρευνα φαίνεται ότι συνεχίζεται και εντατικοποιείται εντός των επομένων ημερών, ενώ είναι αξιοσημείωτη η πληροφορία που μεταδίδει η κρατική τηλεόραση ότι στις εισαγγελικές και ανακριτικές αρχές έχει ήδη φτάσει και απομένει να μεταφραστεί και η απάντηση της SIEMENS σχετικά με τα ανταλλακτικά του τρένου και του τρόπου με τον οποίο αυτό κινούνταν.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης