Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Ξεχάστε τις ηλιόλουστες μέρες, αλλάζει το σκηνικό του καιρού την Πρωτοχρονιά - Έρχονται μπουρίνια

Ξεχάστε τις ηλιόλουστες μέρες, αλλάζει το σκηνικό του καιρού την Πρωτοχρονιά - Έρχονται μπουρίνια
Κολυδάς: Όλα τα στοιχεία δείχνουν οτι θα έχουμε διαφορετικό σκηνικό του καιρού απ' οτι τα Χριστούγεννα
Διαφορετικό θα είναι το σκηνικό του καιρού την Πρωτοχρονιά, σύμφωνα με τον διευθυντή της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.
Όπως τονίζει ο ίδιος σε ανάρτησή του, «παρότι ακόμη υπάρχουν διαφορές μεταξύ των κυριοτέρων αριθμητικών μοντέλων για την Πρωτοχρονιά, όλα τα στοιχεία δείχνουν οτι θα έχουμε διαφορετικό σκηνικό του καιρού απ' οτι τα Χριστούγεννα».
Μάλιστα, όπως προσθέτει ο κύριος Κολυδάς «Βαρομετρικό χαμηλό από την Ιταλία θα φέρει πολλές βροχές μετά την Πρωτοχρονιά".

Αναλυτικά ο καιρός αύριο Τρίτη, σύμφωνα με την ΕΜΥ

Στο Ιόνιο, τα δυτικά και τα βορειοανατολικά ηπειρωτικά, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές στα ανατολικά και νότια. Στη υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος καιρός.
Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι τοπικά περιορισμένη και κυρίως στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά θα σχηματιστεί κατά τόπους ομίχλη.
Οι άνεμοι στα δυτικά θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα ανατολικά θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και μέχρι το μεσημέρι στο βόρειο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές της αλλά θα παραμείνει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα. Θα φθάσει στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τους 17 με 19 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 19 με 21 βαθμούς Κελσίου.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΡΑΚΗ

Καιρός: Γενικά αίθριος με λίγες τοπικές νεφώσεις που μετά το μεσημέρι στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη θα αυξηθούν.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης